Αρχική / ADVERTORIALS / Porto Carras Meliton: Ο παράδεισος επί …Χαλκιδικιώτικης γης!

ADVERTORIALS

29/03/202210:01 πμ

Porto Carras Meliton: Ο παράδεισος επί …Χαλκιδικιώτικης γης!

Καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις  προσφέροντας ξεκούραση, χαλάρωση, υπέροχες γεύσεις, και ατελείωτο παιχνίδι για τα παιδιά.

Porto Carras Meliton: Ο παράδεισος επί …Χαλκιδικιώτικης γης!

Γράφει thessnews

Σε μια από τις πιο όμορφες, πλημμυρισμένες από ελληνικό ήλιο  ακτογραμμές της Μεσογείου, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στέκει εδώ και χρόνια το Porto Carras Grand Resort.

 

Η τοποθεσία

Το  Porto Carras Grand Resort βρίσκεται στη μεσαία χερσόνησο της Χαλκιδικής, σε μια κατάφυτη έκταση 18.000 στρεμμάτων, με κήπους, αμπελώνες, και το ξενοδοχείο Meliton με τις εγκαταστάσεις του στις πευκοντυμένες πλαγιές του όρους Μελίτων. Πιο εκεί, η χρυσαφένια αμμουδιά, τα γαλαζοπράσινα αιγαιοπελαγίτικα νερά και στον αέρα μια μυρωδιά θυμαριού ανακατεμένη με το ιώδιο της θάλασσα.

 

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Meliton βρίσκεται ανάμεσα σε ορεινά δάση και ηλιόλουστους αμπελώνες. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εστιατόρια, μπαρ, κέντρο spa, συνεδριακό κέντρο, γήπεδα, καζίνο, και πολλά άλλα.

Η άνεση των δωματίων, η γαστρονομία και οινογευσία, το θαυμάσιο spa, συνθέτουν την αίσθηση της απόλαυσης και της απόλυτης ευεξίας.

Η αισθητική του χώρου, η καθαριότητα, και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού συνομολογούν στα πέντε αστέρια του.

 

Διαμονή

Οι έξι όροφοι του Meliton διαθέτουν ευρύχωρα, και καλαίσθητα δωμάτια και σουίτες με καταπληκτική θέα.

Ζητήστε από το φιλόξενο και ευγενικό προσωπικό του Meliton, αυτό που ψάχνετε, και θα σας βρει το κατάλληλο δωμάτιο.

 


Πέρα από τα δωμάτια, η εμπειρία διαμονής σε μια από τις σουίτες του Meliton θα σας μείνει αλησμόνητη.

 

Γαστρονομικός παράδεισος

 

Βασικά γνωρίσματα της γαστρονομικής κουλτούρας στο Porto Carras Grand Resort είναι οι αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις, το περιβάλλον στο οποίο τις απολαμβάνετε, καθώς και οι προτάσεις από το εξαιρετικό κελάρι του.

Οι σεφ δημιουργούν πιάτα για όλες τις διατροφικές συνήθειες με εκλεκτά εδέσματα από φρέσκα βιολογικά, τοπικά προϊόντα. Η τεχνογνωσία συναντά το μεράκι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Τρία εστιατόρια, τέσσερα μπαρ, μια καντίνα με ελαφρά γεύματα και ορεκτικά υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον απαιτητικό ουρανίσκο.

Το Athos, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, θα σας καταπλήξει με τον πλούσιο πρωινό μπουφέ και θα αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή για χαλαρό γεύμα ή δείπνο.

Σε έναν πανέμορφο χώρο μπροστά στη θάλασσα, το Pefko λειτουργεί για μεσημεριανό και βραδινό.

 

 

 

Όμορφη γωνιά στο λόμπι του Meliton, είναι όλες τις ώρες της μέρας η καντίνα Marina Piazza με πάγκους που σερβίρουν πεντανόστιμο και προσεγμένο street food.

Για τους διαμένοντες στις VIP Suites, και για εκδηλώσεις κατόπιν αιτήματος, διατίθεται και το εστιατόριο Crystals με θέα στη μαρίνα.

 

Καταφύγιο χαλάρωσης

Στο Meliton στεγάζεται το Meliton 5* Porto Carras Wellness & Spa, ένα χώρος ευεξίας και χαλάρωσης που δεν έχετε βρει πουθενά παρόμοιό του.

Με χώρους 4.700 τ.μ., είναι ένα από μεγαλύτερα και πιο διάσημα κέντρα θαλασσοθεραπείας και spa στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι εγκαταστάσεις του προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για ανανέωση και αναζωογόνηση σε όσους επιθυμούν ν’ απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας.

 

Αθληθείτε σε ένα από τα δύο κέντρα fitness με εξοπλισμό Cybex που διαθέτει, και επιλέξτε κατόπιν ανάμεσα σε 27 δωμάτια περιποίησης, VIP σουίτα Spa, τζακούζι, Σάουνα, υδρομασάζ.

 

Δραστηριότητες

Μια πληθώρα δραστηριοτήτων σε στεριά και θάλασσα προσελκύει ενήλικες και παιδιά, για μια εμπειρία ζωής στην ύπαιθρο.

Απολαύστε το κολύμπι σας στην οργανωμένη παραλία του Meliton ή δοκιμάστε μια εξόρμηση στους απόμερους κολπίσκους που κρύβονται πίσω από την παραλία. Επισκεφτείτε τις κοντινότερες παραλίες της Χαλκιδικής, από τις ομορφότερες της Ευρώπης, βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, σχεδόν στο σύνολό τους.

 

 

Αναμεταξύ του ξενοδοχείου και της παραλίας, βρίσκονται οι δύο μεγάλες πισίνες τoυ Meliton. Η μία είναι πιο παραδοσιακή σχεδιαστικά, διαθέτει ξαπλώστρες, και τις άψογες συνθήκες για θερινή ραστώνη. Η άλλη, σε σχήμα λιμνοθάλασσας, ελίσσεται μέσα στο τοπίο και διαθέτει ένα δροσερό swim-up bar.

 

 

Μια ξεχωριστή παιδική πισίνα, τέλος, με μικρές νεροτσουλήθρες προσφέρει ασφαλή διασκέδαση στη σκιά, για τους μικρούς επισκέπτες του Meliton.

 

Αθλοπαιδιές για μικρούς και μεγάλους

Πέρα από το κολύμπι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και στις πισίνες, στο Porto Carras resort, δεν θα πάψετε στιγμή να γεμίζετε εμπειρίες.

Επιδοθείτε σε πεζοπορίες, ποδηλατάδα, ιππασία στα πυκνά πευκοδάση και θαυμάστε το φυσικό κάλλος του τοπίου.

 

Με 18 οπές και βαθμό δυσκολίας 72 χτυπημάτων (par 72), το γήπεδό γκολφ στο Porto Carras resort είναι το μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα. Καλύπτει έκταση 450 στρεμμάτων, έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει συναρπαστικά παιχνίδια!

 

Παίξτε, εξασκηθείτε και κερδίστε σε ένα από τα πέντε γήπεδα τένις του Resort. Το Porto Carras Tennis Club & Academy προσφέρει, επιπλέον, μαθήματα σε παίκτες όλων των επιπέδων και ηλικιών. Μπορείτε επίσης να κάνετε προκράτηση και να νοικιάσετε τις ρακέτες σας.

 

Οι αγαπημένες διακοπές των παιδιών

Τα παιδιά θα διατηρήσουν για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις που θ’ αποκτήσουν μετά από τις διακοπές τους στο Porto Carras.

Η τεράστια έκταση του θέρετρου προσφέρει πάμπολλες δυνατότητες για ατελείωτο τρέξιμο και παιχνίδι, ενώ τα οργανωμένα προγράμματα δραστηριοτήτων φροντίζουν την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των παιδιών κάθε ηλικίας όλη την ημέρα.

Ποδηλασία, ιππασία, μαθήματα γκολφ η τένις, θαλάσσια σπορ δεν θ’  αφήσουν κανένα παιδί να πλήξει ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους στις νεροτσουλήθρες του Porto Carras.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ADVERTORIALS

25.4.20244:12 μμ

  Η BikeΙΤ, η εταιρεία ενοικιάσεων ποδηλάτων η οποία για 10 ολόκληρα χρόνια, υποστηρίζει την βιώσιμη κινητικότητα, και την εναλλακτική μετακίνηση των πολιτών, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στο πλαίσιο δράσεων της, Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 12:00 μ.μ.

ADVERTORIALS

25.4.20242:40 μμ

  O Δήμος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την «Λατρευτική Εβδομάδα», έναν θεσμό με ιστορία μεγαλύτερη των δύο δεκαετιών που επιστρέφει ανανεωμένος και εμπλουτισμένος, μία εβδομάδα πριν από

ADVERTORIALS

23.4.20249:49 πμ

  Η νέα ψηφιακή εποχή φέρνει μαζί της μια συναρπαστική πρόκληση: τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, το Internet of Things (IoT) και το blockchain, διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο γεμάτο δυνατότητες και προκλήσεις, με τις

ADVERTORIALS

22.4.20242:48 μμ

  Με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Τετάρτη 10 Απριλίου πραγματοποίησε την προβολή της ταινίας μικρού μήκους του, με τίτλο «Οι σκέψεις της Νεφέλης», στα Options Cinemas στην Πάτρα.   Με αφορμή

ADVERTORIALS

19.4.202412:50 μμ

  Ο καρκίνος του προστάτη (ΚΠ) παραμένει ένας από τους συχνότερους καρκίνους του ανδρικού πληθυσμού και η επιτυχής απεικόνισή του παραμένει ακόμη και σήμερα πρόκληση για τους Ακτινοδιαγνώστες και “πονοκέφαλος” για τους κλινικούς Ουρολόγους. Σύμφωνα και με τα λόγια ενός

ADVERTORIALS

18.4.20249:47 πμ

  Το Soleado Luxury Villas στη Σκάλα της Φούρκας είναι ο ιδανικός προορισμός για τις οικογενειακές πασχαλινές σας αποδράσεις. Ένας επίγειος παράδεισος φιλοξενίας αποτελούμενος από 8 πολυτελείς βίλες, λίγα λεπτά μακριά από τα παραδοσιακά χωριά της Χαλκιδικής και σε απόσταση

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή