Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / Η Greenvolt Next και η Globalsat Αναδεικνύουν Πρωτοποριακές Λύσεις για την Πράσινη και Έξυπνη Ενέργεια, στην Ετήσια Έκθεση Forward Green και Renewable EnergyTech.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

22/03/202410:01 πμ

Η Greenvolt Next και η Globalsat Αναδεικνύουν Πρωτοποριακές Λύσεις για την Πράσινη και Έξυπνη Ενέργεια, στην Ετήσια Έκθεση Forward Green και Renewable EnergyTech.

Η Greenvolt Next και η Globalsat Αναδεικνύουν Πρωτοποριακές Λύσεις για την Πράσινη και Έξυπνη Ενέργεια, στην Ετήσια Έκθεση Forward Green και Renewable EnergyTech.

Γράφει thessnews

 

H Greenvolt Next και η Globalsat, στο πλαίσιο της Forward Green και Renewable EnergyTech, κορυφαίας έκθεσης για την πράσινη και έξυπνη ενέργεια, παρουσίασαν πρωτοποριακές λύσεις για την ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων.

 

Η Greenvolt Next, για δεύτερη χρονιά, είχε δυνατή παρουσία αναδεικνύοντας το πλήρες φάσμα των λύσεων για την ψηφιακή και ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων με λύσεις αυτοπαραγωγής και ιδιοκατανάλωσης μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς και αποθήκευσης ενέργειας. Η Globalsat, αντίστοιχα, παρουσίασε λύσεις ηλεκτροκίνησης, αλλά και λύσεις που σχετίζονται με τον εξοπλισμό πράσινης ενέργειας, καθώς και τη λύση διαχείρισης εταιρικής βιωσιμότητας μέσω του Internet of Things (ΙοΤ).

 

 

Η διοργάνωση της 2ης Forward Green στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο τις πρωτοποριακές λύσεις στην κυκλική οικονομία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ΄φετος ενσωμάτωσε με πολύ επιτυχία και την πρώτη Renewable EnergyTech, μια διεθνή εμπορική έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στην αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας.

 

greenforward_0003 (1)

Οι λύσεις για την ενεργειακή και τη ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων.

H Greenvolt Next παρουσίασε στο κοινό της Έκθεσης τις φωτοβολταϊκές λύσεις αυτοπαραγωγής και ιδιοκατανάλωσης, οι οποίες αποτελούν τις πλέον αποδοτικές επιλογές, σε μια περίοδο που το ενεργειακό κόστος απορρυθμίζει τα έσοδα των επιχειρήσεων.

Λύσεις Αυτοπαραγωγής και Ιδιοκατανάλωσης από την Greenvolt Next.

Solar PPA Zero Investment

H λύση Solar PPA – Zero Investment είναι η πρόταση που διαφοροποιεί και ξεχωρίζει την Greenvolt Next στην ελληνική αγορά, καθώς μέσω αυτής η επιχείρηση μειώνει το ενεργειακό της κόστος και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα χωρίς καμία επένδυση. Η Greenvolt Next επενδύει στην επιχείρηση, αναλαμβάνοντας όλα τα κόστη από την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος, μέχρι τη λειτουργία του, τη συντήρησή του με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγής της ηλιακής ενέργειας, καθώς και όλο το ρίσκο του έργου και της επένδυσης. Η επιχείρηση, με μηδενική επένδυση από πλευράς της, εστιάζει στην ανάπτυξή της και απολαμβάνει όλα τα οφέλη της συνεργασίας.

Solar EPC – Risk Free

Η λύση Solar EPC – Risk Free είναι μια ακόμα ολοκληρωμένη πρόταση της Greenvolt Next, μέσω της οποίας η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την αδειοδότηση, τη μελέτη, το σχεδιασμό, την προμήθεια του εξοπλισμού, την κατασκευή και τη διαχείριση του φωτοβολταϊκού συστήματος. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται από την επιχείρηση – πελάτη, ενώ η ποιότητα της εγκατάστασης διασφαλίζεται από την ομάδα των ειδικών της Greenvolt Next.

Λύσεις Αποθήκευσης Ενέργειας από την Greenvolt Next.

Solar Storage – Own your Energy

Η λύση συνδυάζει την εγκατάσταση μιας μονάδας παραγωγής ηλιακής ενέργειας με μια μονάδα αποθήκευσης ενέργειας. Με βάση τη συγκεκριμένη λύση, τα πάνελ συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία και παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή να αποθηκευτεί σε μπαταρίες.

 

Η λύση Solar Storage – Own your Energy είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια περιόδων όπου η παραγωγή υπερβαίνει τη ζήτηση και η επιπλέον ενέργεια αποθηκεύεται στις μπαταρίες. Κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής ηλιακής ακτινοβολίας ή υψηλής ζήτησης, η αποθηκευμένη ενέργεια από τις μπαταρίες χρησιμοποιείται για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησης.

 

Λύσεις Ηλεκτροκίνησης, Εξοπλισμός Πράσινων Λύσεων και Λύσεις Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας από τη Globalsat.

Η ηλεκτροκίνηση ενισχύει τον ισολογισμό των εταιρειών και στηρίζει τη μετάβαση σε μια βιώσιμη, έξυπνη κινητικότητα. Λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές προοπτικές και εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η Globalsat συμβάλλει στο άνοιγμα της αγοράς των ηλεκτρικών οχημάτων, αναπτύσσοντας το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα και παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας, διαχείρισης και διασύνδεσης σταθμών φόρτισης σε εταιρείες μονάδες, που επιθυμούν να προσφέρουν μια σύγχρονη παροχή με οικολογικό πρόσημο στο προσωπικό τους.

 

 

Στον τομέα του εξοπλισμού πράσινων λύσεων, η Globalsat παρουσίασε τις έξυπνες λύσεις Φ/Β inverter και αποθήκευσης ενέργειας, επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, με εφαρμογές που ενσωματώνουν τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και cloud για την μετατροπή και αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας σε κύρια πηγή ενέργειας σε ένα χώρο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κορυφαίο γερμανικό brand RCT Power, παρουσίασε τα αποδοτικά συστήματα αποθήκευσης ενέργειας που προσφέρει προς το ελληνικό και κυπριακό δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών της, συνεισφέροντας στην προώθηση της βιωσιμότητας και της ανεξαρτησίας από το εξωτερικό δίκτυο παροχής ενέργειας.

 

Τέλος, μέσω της ολοκληρωμένης λύσης Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας (Sustainability Management Solution) της Globalsat, η επιχείρηση μπορεί να συλλέγει, να αναλύει και να αυτοματοποιεί πληροφορίες που συνδέονται άμεσα με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξής της, με σκοπό την αύξηση της ενεργειακής και περιβαλλοντικής της επίδοσης. Πιο συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμας, η επιχείρηση μπορεί να μειώσει το ενεργειακό και λειτουργικό της κόστος, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές των κτιρίων να βελτιώσουν το λειτουργικό κόστος των εργασιών τους, να αυξήσουν την αναμενόμενη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού τους και να βελτιώσουν τη συνολική επίδοση του κτιρίου.

 

Greenvolt Next: το περιβαλλοντικό επίτευγμα του ενός χρόνου

Η Greenvolt Next γιορτάζει το πρώτο έτος λειτουργίας της στην Ελλάδα, καταγράφοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη στην αγορά. Κατά το 2023, η Greenvolt Next ολοκλήρωσε επιτυχώς την εγκατάσταση 2,3 MW ηλιακής ισχύος για επιχειρηματικούς πελάτες, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να παράγουν καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια, μειώνοντας την εξάρτησή τους από ορυκτά καύσιμα και συνεισφέροντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Σήμερα, η Greenvolt Next έχει προγραμματισμένα έργα για 20 MW ηλιακής ισχύος στην Ελλάδα. Τα έξι μεγαλύτερα έργα της εταιρείας έχουν ήδη καταγράψει σημαντική μείωση του αποτυπώματος κατά 2.091 τόνους εκπομπών CO2 ετησίως. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό περιβαλλοντικό επίτευγμα και αναδεικνύει την Greenvolt Next ως πρωτοπόρο στην προώθηση της αειφορίας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Greenvolt Next:

LinkedIn | Website

Περισσότερες πληροφορίες για τη Globalsat:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube | Εταιρικό site | Eshop

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

11.4.20244:31 μμ

    Πρόστιμα ύψους 206.500 ευρώ επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε έξι επιχειρήσεις στην Κρήτη, τρεις στο Ηράκλειο και τρεις στο Ρέθυμνο, έπειτα από στοχευμένους ελέγχους που διενεργήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς την περίοδο 8 έως

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

10.4.20244:01 μμ

  Επιτυχία στο διαγωνισμό Chef’s Choice Awards 2024 για τα προϊόντα της εταιρείας ΑΝΤ. ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ – «Απ΄τα Περιβόλια του Βεζύρογλου». Τρεις ιδιαίτερα δημοφιλείς κωδικοί απέσπασαν ισάριθμα βραβεία ποιότητας, καθώς κρίθηκαν από επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης. O

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

2.4.20244:39 μμ

  Πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ στην επιχείρηση e-shop «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» που διατηρεί το ηλεκτρονικό http://perishop.gr επέβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης.   Μετά από εκτεταμένο έλεγχο που διεξήγαγε η γενική διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της γενικής γραμματείας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

19.3.20247:50 πμ

  Εκπνέει σήμερα  η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» μέσω του οποίου καλύπτεται μέρος του κόστους αγοράς και διασύνδεσης POS καθώς και μια σειρά επιπλέον ψηφιακών αναγκών μιας επιχείρησης.   Η λήψη επιταγής (Voucher) χρηματοδότησης καλύπτει

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.3.20247:41 μμ

  Τι είναι η απάτη πληρωμών με κάρτα;   Η απάτη με πιστωτικές κάρτες είναι ένα σοβαρό είδος κλοπής προσωπικών στοιχείων. Περιλαμβάνει την κλοπή των στοιχείων πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας κάποιου άλλου. Ο απατεώνας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

12.3.202412:48 μμ

  Η αντίληψη ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα δύναται να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην ισόρροπη ανάπτυξη μιας περιοχής, τείνει να καταρριφθεί και η περίπτωση της Ελληνικός Χρυσός και η άρρηκτη σχέση της με τον Δήμο Αριστοτέλη, αποτελεί ένα εύγλωττο παράδειγμα προς

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή