Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / Η μπύρα ΝΥΜΦΗ δίνει μια υπόσχεση στην πόλη της

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

07/09/2021 12:56 μμ

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ δίνει μια υπόσχεση στην πόλη της

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ είναι μία γνήσια Θεσσαλονικιά!

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ δίνει μια υπόσχεση στην πόλη της

Γράφει thessnews

Η καρδιά της πόλης, χτυπάει εκεί που βρίσκεται ο κόσμος της, στους δρόμους, τα παγκάκια, τα μπαρ και τα εστιατόρια, την παραλία, σε κάθε σημείο που παίρνει ζωή από την ίδια τη ζωή.

Σε κάθε τέτοια στιγμή η μπύρα ΝΥΜΦΗ είναι εκεί για να συνοδεύει και να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της πόλης που αγαπάει, που στηρίζει, που ζει.

 

ΝΥΜΦΗ-1

 

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ είναι μία γνήσια Θεσσαλονικιά! Εμπνεύστηκε, δημιουργήθηκε, παράγεται στη Θεσσαλονίκη και φέρει σαν λογότυπο της ένα ιστορικό σύμβολο το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον Θερμαϊκό, αυτό της γοργόνας. Ως μία γνήσια  Θεσσαλονικιά  λοιπόν, δεν μένει αμέτοχη στα προβλήματα της πόλης και αποφασίζει να συμβάλει στην αντιμετώπιση ενός σημαντικού προβλήματος. Ο υπερβολικός εντοπισμός απορριμμάτων στον Θερμαϊκό. Έτσι, η μπύρα ΝΥΜΦΗ δίνει μια υπόσχεση στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και στην πόλη της, ότι θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος έμπρακτα και δραστικά!

Η εκστρατεία  «Μαζί καθαρίζουμε τον Θερμαϊκό»

ΝΥΜΦΗ-2

θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου με μία σειρά ενεργειών που σαν κύριο στόχο έχουν την κινητοποίηση, ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των πολιτών για το καλό της πόλης. Οι δράσεις της ΝΥΜΦΗΣ ξεκινούν με την εμφάνιση μίας ουράς γοργόνας, ρεαλιστικών διαστάσεων, όπου θα εμφανίζεται διαδοχικά σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Έτσι, θα πραγματοποιηθεί μια πρωτότυπη πρόκληση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Τα σημεία είναι τα εξής:

  • Λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου, 6/9
  • Καλαμαριά, 7/9
  • Παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης, 8/9
  • Κάστρα Θεσσαλονίκης, 9/9
  • Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης, 10/9

 

Επίσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μαζί καθαρίζουμε τον Θερμαϊκό» και σε συνεργασία με την iSea, η μπύρα ΝΥΜΦΗ θα πραγματοποιήσει διαφορετικές δράσεις καθαρισμού που θα λάβουν μέρος σε ποικίλες θαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλονίκης με πλωτά αλλά και υποβρύχια μέσα.

 

Πιο συγκεκριμένα από τις 11/9 μέχρι τις 18/9 το αντιρρυπαντικό σκάφος Αλκίππη θα βγει για 8 συνεχόμενες μέρες στα νερά του Θερμαϊκού, με στόχο να καθαρίσει τα επιπλέοντα απορρίμματα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Στις 11/9 θα πραγματοποιηθεί υποβρύχιος καθαρισμός με δύτες και εξειδικευμένο προσωπικό της iSea στον Κελλάριο Όρμο, ενώ στις 18/9 θα πραγματοποιηθεί ιστιοπλοϊκός γύρος με εκπαιδευμένο προσωπικό της iSea, όπου θα αναλάβει την απομάκρυνση επιπλεόντων απορριμμάτων από όλη την έκταση του Θερμαϊκού Κόλπου.

 

Την ίδια μέρα  θα πραγματοποιηθεί ένας παράκτιος καθαρισμός στο Εθνικό Πάρκο Αξιού σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου. Ο καθαρισμός θα γίνει συντονισμένα με τον καθαρισμό που θα γίνεται με ιστιοπλοϊκό σκάφος, ώστε να υλοποιούνται παράλληλα όταν αυτό φτάνει στο Εθνικό Πάρκο.

Από τα απορρίμματα που θα συγκεντρωθούν στο σύνολο των δράσεων από την iSea, θα πραγματοποιηθεί διαλογή όσων μπορούν να αξιοποιηθούν μέσα από το «upcycling» τους. Αυτά θα συγκεντρωθούν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα αποτελέσουν υλικά για τη δημιουργία «αγάλματος» ρεαλιστικού μεγέθους με τη μορφή γοργόνας από την ομάδα της iSea, η οποία θα αναλάβει και την ενημέρωσή μας για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα υλικά των απορριμμάτων που συγκεντρώνονται από θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

Μέσα από την εκστρατεία «Μαζί καθαρίζουμε τον Θερμαϊκό» η μπύρα ΝΥΜΦΗ με τις πράξεις της, εμπνέει την αλλαγή. Μεταδίδει αισιοδοξία και ελπίδα, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί. Η ΝΥΜΦΗ θέτει ως στόχο να δημιουργήσει μια αυθεντική σχέση με το κοινό της Θεσσαλονίκης, με πρακτικές που στηρίζουν το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο. Η υπόσχεση της ΝΥΜΦΗΣ, είναι μια υπενθύμιση στους καταναλωτές για την προέλευση και τα πιστεύω της. Δηλαδή το πόσο πολύ αγαπάει τη Θεσσαλονίκη και το δείχνει έμπρακτα !

#nymfi_skg #iDikiSouThessaloniki #katharosthermaikos

 www.nymfibeer.gr

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.10.2021 5:06 μμ

  Μέσα από μια καινοτόμα συνεργασία της εταιρείας Μασούτης με την Fraport δημιουργήθηκε για πρώτη φορά  ένα σούπερ μάρκετ μέσα σε χώρο αεροδρομίου. Βρίσκεται στον χώρο αφίξεων, στην έξοδο 2.   Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου παρουσία του

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.10.2021 3:45 μμ

“Χτύπα Το” Τα καταστήματα “Χτυπά Το” στην Θεσσαλονίκη, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με επιλεγμένα προϊόντα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Προϊόντα που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες μικρών και μεγάλων.   Που βρίσκονται;   Το 1ο Megastore κατάστημα βρίσκεται στο 7ο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

1.10.2021 4:15 μμ

  Στο Marketplace του e-shop Μασούτης λειτουργεί τώρα και το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you.gr!     H Ηλεκτρονική αγορά – Marketplace του e-shop Μασούτης υποδέχτηκε ακόμα έναν σημαντικό συνεργάτη. Στην ενότητα «Οι συνεργάτες μας» προστέθηκε το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you.gr! Περισσότερες από

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

1.10.2021 12:05 μμ

  Όπως κάθε χρόνο, την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, όλος ο πλανήτης, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, του δημοφιλέστερου ροφήματος σε ολόκληρο τον κόσμο, που μπορείς να βρεις σε διάφορες παραλλαγές .   Η ημέρα, καθιερώθηκε -το όχι και τόσο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

29.9.2021 10:41 πμ

  Η Ελληνικός Χρυσός, μέσω των Μεταλλείων Κασσάνδρας που λειτουργεί, δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για τον πλανήτη συνολικά.   Συγκεκριμένα, η Eldorado Gold, μητρική εταιρεία της Ελληνικός Χρυσός, έχει

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

29.9.2021 10:30 πμ

    Η εταιρεία Μασούτης απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης Impact BITE Awards 2021, η οποία την ανέδειξε ως «Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς» – Most Digitalized Company of the Year 2021. Η ιδιαίτερα

thess

Επικαιρότητα