Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Easy Education: ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενα σεμινάρια.  Πίνακες αναπληρωτών, κρίσεις εκπαιδευτικών & στελεχών της εκπαίδευσης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

04/11/2021 9:11 πμ

Easy Education: ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενα σεμινάρια.  Πίνακες αναπληρωτών, κρίσεις εκπαιδευτικών & στελεχών της εκπαίδευσης.

Κρίσιμο το έτος 2022 για τις δομές Εκπαίδευσης

Easy Education: ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενα σεμινάρια.  Πίνακες αναπληρωτών, κρίσεις εκπαιδευτικών & στελεχών της εκπαίδευσης.

Γράφει thessnews

 

Εξαιρετικά κρίσιμο θα είναι το 2022 για όλες τις δομές εκπαίδευσης.

Σε μια περίοδο όπου οι δυσκολίες της καθημερινότητας, δεν αφήνουν κανένα μας ανεπηρέαστο, οι αλλαγές που έχει επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την εκπαίδευση και ταυτόχρονα με τον ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των λειτουργιών του Ελληνικού Δημοσίου και όχι μόνο, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους, προκειμένου να είναι επαρκείς στην άσκηση του ιερού καθήκοντός τους.

 

 • Προσλήψεις αναπληρωτών – Επικαιροποίηση μοριοδότησης.

 

Λαμβάνοντας υπόψη το θεσμικό πλαίσιο (ν.4589/2019) διορισμών των εκπαιδευτικών, η αξιολόγηση για τις εν δυνάμει προσλήψεις, θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

 

Ως εκ τούτου, νέους πίνακες, με επικαιροποιημένα όλα τα επίσημα έντυπα (μοριοδοτούμενα σεμινάρια, πιστοποιητικά πληροφορικής & Αγγλικών, πτυχία, μεταπτυχιακά κ.α) που αποδεικνύουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες των εν δυνάμει ή ήδη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, θα έχουμε το 2022 για τους πίνακες της ειδικής αγωγής και το 2023 για τους πίνακες της γενικής αγωγής.

 

Αυτό θα συμβεί, καθώς τελικούς αξιολογικούς πίνακες, είχαμε τον Ιούλιο του 2020 για την ειδική αγωγή και τον Ιούλιο του 2021 αντίστοιχα, για την γενική αγωγή.

 

 • Προκήρυξη θέσεων – μοριοδότηση – στελεχών της εκπαίδευσης

 

Με βάση το νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων, με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» θα προκηρυχθούν θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης, οι οποίες θα καλύπτονται σταδιακά, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Τα στελέχη της εκπαίδευσης, ύστερα από την επιλογή τους, θα απολαμβάνουν τετραετή θητεία, η οποία θα λήγει την 31η Ιουλίου έπειτα της τοποθέτησής τους.

 

Σημαντικότατο ρόλο στην επιπλέον μοριοδότηση για την κάλυψη θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών και υποψήφιων στελεχών της εκπαίδευσης θα διαδραματίσουν τα αναγνωρισμένα μοριοδοτούμενα σεμινάρια (ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την αξιοπιστία την αναγνωρισιμότητα και τη δια βίου ισχύ του πιστοποιητικού).

 

 • ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση σεμιναρίων.

 

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, της εξωστρέφειας και στήριξης του συνόλου των πολιτών, ειδικότερα του κρίσιμου κλάδου των εκπαιδευτικών, παρέχει τη δυνατότητα, για τον κύκλο του Ιανουαρίου 2022, για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση των 7 παρακάτω, αναγνωρισμένων μοριοδοτούμενων εξ αποστάσεως σεμιναρίων.

1.Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ): Ολιστική Προσέγγιση

2.Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

3.Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

4.Σχολική Ψυχολογία

5.Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ψυχολογία της νεανικής σχέσης

6.Παιδοψυχολογία: Ολιστική Προσέγγιση

7.Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση

 

!Δηλώστε συμμετοχή! Στην πολυπληθέστερη κοινότητα εκπαιδευομένων Πανελλαδικά.

Επιπλέον, στα πλαίσια της παρακολούθησης, θα υπάρξει και δωρεάν προσομοίωση της λειτουργίας ενός ψηφιακού εργαστηρίου δεξιοτήτων.

 

Σκοπό της παραπάνω δωρεάν δράσης, αποτελεί, η υποστήριξη της πρόσβασης, στη δια βίου μάθηση, για το σύνολο της κοινωνίας, αξιοποιώντας οι συμμετέχοντες έγκυρο και υψηλής ποιότητας διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, γνωρίζοντας παράλληλα υψηλής αξίας και επάρκειας επιστημονικά υπευθύνους και εισηγητές.

Η δωρεάν εξ αποστάσεως παρακολούθηση για τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια που υλοποιούνται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την Easy Education δεν συμπεριλαμβάνει υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες αξιολόγησης.

 

Δείτε δείγμα εκπαιδευτικού υλικού παρακάτω:

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: https://ispri.ng/RZ5ry

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ:https://ispri.ng/7BzJD

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: https://ispri.ng/D6nmQ

ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: https://ispri.ng/Lz5y5

Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια, που παρέχονται με δωρεάν παρακολούθηση, αποτελούν τα κορυφαία πλέον προγράμματα, στην επιλογή των εκπαιδευτικών αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για το εκάστοτε γνωστικό αντικείμενο ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί, απολαμβάνουν το μαθησιακό αποτέλεσμα των σεμιναρίων, θέτοντας εαυτούς, πλέον επίκαιρους και εξαιρετικά ικανούς ώστε να ανταπεξέλθουν στην αίθουσα διδασκαλίας.

 • Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα, σε όσους επιθυμούν, να λάβουν το αναγνωρισμένο μοριοδοτούμενο και με δια βίου ισχύ πιστοποιητικό του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. αξιοποιώντας το σύνολο των υποστηρικτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών & των απαραίτητων υπηρεσιών αξιολόγησης, καταβάλλοντας το ανάλογο κόστος, ως αναγράφεται παρακάτω.

Το κόστος έκδοσης του μοριοδοτούμενου πιστοποιητικού, για συγκεκριμένες κατηγορίες ανέρχεται στα 190€* και ρυθμίζεται σε 3 δόσεις.

Δείτε τις εκπτωτικές κατηγορίες:

Άνεργοι, εκπαιδευτικοί & εν δυνάμει εκπαιδευτικοί, ΑμεΑ, σε περίπτωση προεξόφλησης ή για πρόωρη εγγραφή (10 μέρες πριν την έναρξη), για ομάδες 5 ατόμων και άνω, για όσους παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει έως και 18 μήνες από την έναρξη του παρόντος οποιοδήποτε άλλο συνεργατικό πρόγραμμα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου με την Easy Education, για απόφοιτους του Παντείου Πανεπιστημίου, για καθηγητές όλων των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

*Αρχική τιμή 255€

Μάθε για τις επιπλέον παροχές υπηρεσιών εκπαίδευσης & αξιολόγησης σε περίπτωση επιλογής τους:

Παροχές υποστηρικτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών & υπηρεσιών αξιολόγησης:

 • Πλήρης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Παντείου και άλλων ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων και διαδανεισμός βιβλίων.
 • Καθημερινή υποστήριξη σε εκπαιδευτικά και διοικητικά θέματα.
 • Διάδραση στις ζωντανές τηλεδιασκέψεις, με κορυφαίους επιστημονικά υπεύθυνους και εισηγητές.
 • Συμμετοχή σε case studies, εργασία και αξιολογήσεις.
 • Μοριοδοτούμενο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης, με διά βίου ισχύ και την ασφάλεια του Παντείου Πανεπιστημίου

Επιπλέον παροχές:

 • -50% σε οποιαδήποτε επόμενη επιμόρφωση από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου που υλοποιείται σε συνεργασία με την Easy Education (πέραν των 7 με τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής).
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο, διάρκειας 100 ωρών, αξίας 175€, με τίτλο: «Οργάνωση & σχεδιασμός διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους»

Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά και θα λάβετε ενημέρωση μέσω e-mail για τα βήματα ολοκλήρωσης της εγγραφής σας & την διαδικασία πληρωμής.

Κέντρο Δια Βιου Μάθησης Easy Education

www.easy-education.gr

Τηλ: 2103009703

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

3.12.2021 4:55 μμ

Ο ρόλος της τέχνης στην εξέλιξη των παιδιών είναι καίριας σημασίας. Η οπτική ευαισθησία, η παρατηρητικότητα, η ενσυναίσθηση, η διαχείριση προβλημάτων, η επαφή με το συναίσθημα, η αυτοεκτίμηση, η ιστορική γνώση, η αισθητική καλλιέργεια, η αφομοίωση και εκτίμηση της πολιτιστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

3.12.2021 10:13 πμ

  Έχετε επάρκεια στην αγγλική γλώσσα αλλά δεν έχετε πετύχει σε προηγούμενες εξετάσεις κάποιο πτυχίο ή θέλετε ένα επιπλέον αποδεικνύοντάς την;   Χρειάζονται κατά μέσο όρο 15 ώρες εξάσκησης με το διαθέσιμο υλικό και είστε έτοιμοι να το εξασφαλίσετε!  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2.12.2021 2:46 μμ

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση του CITY College, University of York Europe Campus με αφορμή την αναγόρευσή του από το Πανεπιστήμιο του York ως ευρωπαϊκό campus (Europe Campus) του βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ευρώπη. Η εκδήλωση έγινε την

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

29.11.2021 10:10 πμ

  Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινά στο Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η «Σινεβαλίτσα». Απυθύνεται στα δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας και μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και δημιουργικό παιχνίδι καλεί παιδιά και εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία αλλά και τη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

26.11.2021 10:16 πμ

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education διοργανώνουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια συνολικής παρακολούθησης 400 & 800 ωρών ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Τα τμήματα 400 ωρών 3μηνης προσφέρονται στα 150€ έναντι της αρχικής τιμής 450€ ή στα 100€ για μαθητές που ήδη έχουν

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

22.11.2021 12:23 μμ

  Το Γαλλικό Ινστιτούτο στην 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλiου Θεσσαλονiκης, 25-28 Νοεμβρiου 2021 Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονiκης συμμετέχει στην 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το μείζον εορταστικό και λογοτεχνικό γεγονός που επιστρέφει φέτος, από τις 25-28 Νοεμβρίου 2021, στον φυσικό

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή