Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Κοσμοσυρροή για την περιφορά των εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας Κορωνιωτίσσης (VIDEO)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25/10/202311:44 πμ

Κοσμοσυρροή για την περιφορά των εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας Κορωνιωτίσσης (VIDEO)

Στρατιωτικά οχήματα μετέφεραν τις ιερές εικόνες και τα λείψανα

Κοσμοσυρροή για την περιφορά των εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας Κορωνιωτίσσης (VIDEO)

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων, της Παναγίας Κορωνιωτίσσης και του Αγίου Δημητρίου, μαζί με τα Ιερά Λείψανα του πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

 

Πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς για να προσκυνήσει στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση των εικόνων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τις εικόνες μεταφέρουν στρατιωτικά οχήματα με τη συνοδεία χιλιάδων προσκυνητών.

Την πομπή συνοδεύει η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας . Ακολουθούν ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καράγιαννη.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Είναι η Βάσια Γκανάρα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία καθώς από μικρό παιδί τις άρεσε να αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Άρτας, απ' όπου και κατάγεται. Αγαπά τα εξωτερικά ρεπορτάζ καθώς όπως λέει η ίδια "ολα στη δημοσιογραφία ειναι δρόμος και έρευνα... "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.4.202410:00 πμ

  Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από τις 10 μ.μ. σήμερα έως τις 6 π.μ. αύριο, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δικλείδας διατομής Φ200 επί της συμβολής των οδών Ιατρ. Α. Γωγούση και Καραολή & Δημητρίου της

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.4.20249:45 πμ

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σε ισχύ σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης λόγω της διεξαγωγής του 18ου Διεθνούς Μαραθώνιου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 και 10 χλμ.  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.4.20249:30 πμ

  Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη στη Θεσσαλονίκη, καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το Γ’ Σώμα Στρατού, με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριλιστικής Δράσης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.4.20249:15 πμ

  Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 7:15 σήμερα το πρωί, με θύμα τον οδηγό ενός οχήματος.   Το συμβάν σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό, στο ύψος της οδού Κατσιμίδη, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας εξετράπη της πορείας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20.4.20249:00 πμ

  Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση θα σημειωθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.   Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.4.20249:00 μμ

  Με έναν πολύ… επιδέξιο τρόπο κατάφερε ένας διαρρήκτης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, να παραβιάσει την πόρτα ενός πρατήριου υγρών καυσίμων στον Πύργο.   Συγκεκριμένα, αφού πρώτα έκλεψε ένα βαν από άλλη επιχείρηση, πλησίασε την πόρτα του βενζινάδικου και γκρέμισε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή