Στο Πόρτο Χέλι Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης για καλοκαιρινές διακοπές! (VIDS)

RETRO 14.8.2018 | 17:18 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στο Πόρτο Χέλι Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης για καλοκαιρινές διακοπές! (VIDS)

THESSNEWS-DESK

Τι και αν παντρεύονται σε μόλις τρεις εβδομάδες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Πόρτο Χέλι μαζί με τους κουμπάρους του Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη και ζει ξέγνοιαστες στιγμές.

Τα δύο ζευγάρια έχουν δεθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και ήταν επόμενο η εφοπλιστική οικογένεια να είναι εκείνη που θα παντρέψει τον Σάκη και την Χριστίνα, σε μία ρομαντική τελετή στην Σίφνο, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε όμως το πρόγραμμα έχει μόνο διακοπές! Έτσι μετά από μία μικρή εξόρμηση στο Κυπαρίσσι της Λακωνίας, πήγαν όλοι μαζί στο Πόρτο Χέλι, ενώ έκαναν και μία βόλτα μέχρι την Ύδρα.

Ο Σάκης και η Χριστίνα δεν σταματούν τις βουτιές είτε στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένουν είτε στην θάλασσα, ενώ το ζευγάρι τρελαίνεται να παίζει και με τα παιδιά των κουμπάρων του. Σε ένα στιγμιότυπο που ανέβασε η καλλονή σύντροφος του παρουσιαστή στα social media, εκείνη και ο Σάκης φιλιούνται στην πισίνα… όταν ξεπηδάει ανάμεσά τους ο μικρός της οικογένειας Καμπουρίδη!

Δείτε βίντεο:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω