Χειροπέδες σε «μαϊμού» υπάλληλους της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη που ξάφριζαν ηλικιωμένους

THESSCITY 10.8.2018 | 11:32 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χειροπέδες σε «μαϊμού» υπάλληλους της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη που ξάφριζαν ηλικιωμένους

THESSNEWS-DESK

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν, χθες μεσημέρι, αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» στη Θεσσαλονίκη, καθώς εμπλέκονταν σευπόθεση κλοπής από διαμέρισμα ηλικιωμένων στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 34, 26 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για εγκληματική οργάνωση-συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Η τριμελής σπείρα εμφανίζονταν σε ηλικιωμένους ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες (έλεγχο ηλεκτρολογικού εξοπλισμού κλπ) ερευνούσαν τους χώρους των οικιών και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης, διαπιστώθηκε ότι, οι δράστες προέβησαν, από τις 23 Ιουλίου, σε τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες κυρίως ηλικιωμένων, στις περιοχές του κέντρο πόλεως Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 14.750 ευρώ περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω