Αναγνώσεις παρασκηνίου...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.7.2018 | 16:16 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αναγνώσεις παρασκηνίου...

Γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Την εκλογή του Μιχάλη Ζορπίδη στην προεδρία του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας σίγουρα την πληροφορηθήκατε.

Ωστόσο, ο Προβοκάτορας είναι βέβαιος ότι δεν έχετε πληροφορηθεί μία πολύ παράξενη ανάγνωση της εκλογής αυτής. Όπως λοιπόν σημειώνουν κάποιοι γνωρίζοντες, η εκλογή αυτή αποτέλεσε μία ακόμη πολιτική ήττα του Κων. Μίχαλου, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) και του Επιμελητηρίου Αθηνών (του ΕΒΕΑ).

Ο συγκεκριμένος, που αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα περί των επιμελητηριακών, προωθούσε την εκλογή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιάννη Μπίκα, ο οποίος όμως απέσπασε μόλις οκτώ ψήφους έναντι 22 του εκλεγέντος. Φήμες ήθελαν τον κ. Μίχαλο να προωθεί μέσω των επιμελητηριακών εκλογών τη συγκρότηση ενός μετώπου «δικών του» στελεχών!

Η κίνησή του έγινε ακόμη πιο έντονη μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, με την κατηγορία ότι αποτελεί «Δούρειο Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ εντός του κόμματος. Άλλωστε ο πρόεδρος της ΚΕΕ έκανε ουκ ολίγες φορές πολιτικές αβάντες στην κυβέρνηση, μιλώντας με λόγια επαινετικά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», την «Έξοδο από τα Μνημόνια», την κατάσταση της εθνικής οικονομίας, την ανάγκη να αποφευχθούν οι εκλογές και τόσα άλλα...

Και αυτά μάλλον πλήρωσε!

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #114 (14/07/2018-15/07/2018)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω