Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αιμοδοσία του Αγ. Παύλου (ΦΩΤΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13.6.2018 | 21:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αιμοδοσία του Αγ. Παύλου (ΦΩΤΟ)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Με μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άγ. Παύλος, παρουσία της διοικήτριας Αναστασίας Πατερνά, του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Στρατή Πλωμαρίτη, του Δημάρχου Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, εκπροσώπου του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Χρήστου Καθάριου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας και εργαζομένων στη μονάδα.


Το τμήμα της αιμοδοσίας του Αγ. Παύλου είναι από τα πλέον δυναμικά εξυπηρετώντας τις ανάγκες σε αίμα ασθενών του νοσοκομείου αλλά και των πολυμεταγγιζόμενων ασθενών της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας που συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο.

Με την χορηγία του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» οι χώροι της αιμοδοσίας ανακαινίστηκαν πλήρως και εξοπλίστηκαν με τα πλέον σύγχρονα μέσα καθιστώντας το τμήμα φιλικό τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους εθελοντές αιμοδότες. Επιπλέον με τη δωρεά του Ιδρύματος αγοράστηκε μια σύγχρονη κινητή μονάδα η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές για τις εξορμήσεις για τη συλλογή αίματος.

Φορέας υλοποίησης του έργου ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας ο οποίος πιστός στο ρόλο του υποστηρίζει την αναβάθμιση των υγειονομικών δομών του εθνικού συστήματος υγείας και στηρίζει ενεργά δράσεις που στόχο έχουν την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω