«Καρφιά» από Μαξίμου σε Σπυράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 13.6.2018 | 14:29 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Καρφιά» από Μαξίμου σε Σπυράκη

THESSNEWS-DESK

Μαίνεται η μάχη κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο το Σκοπιανό και τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, αλλά και την επικείμενη συνάντηση στις Πρέσπες το Σάββατο.


«Περιμένουμε από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει αν θα φέρει τη συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή πριν υπογράψει με τον ομόλογό του. Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις», ανάφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη.

Σε απάντηση του το Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνει ότι «ατις 15 Μαΐου ο κ. Κουμουτσάκος είχε χαρακτηρίσει «απαράβατη προϋπόθεση» την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην πΓΔΜ «πριν από την κύρωση οποιασδήποτε συμφωνίας», προφανώς επειδή θεωρούσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί στη διαπραγμάτευση» και προσθέτει εκτοξεύοντας αιχμές σε ΝΔ και Σπυράκη: 

«Τώρα που η κυβέρνηση το πέτυχε, η κα Σπυράκη ζητά το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να απολέσει η χώρα τα κεκτημένα της διαπραγμάτευσης. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα μείζον εθνικό θέμα». 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω