Κοτζιάς σε Λαβρόφ: Εύχομαι να πάρετε το Μουντιάλ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 13.6.2018 | 13:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κοτζιάς σε Λαβρόφ: Εύχομαι να πάρετε το Μουντιάλ

THESSNEWS-DESK

Τη χαρά του που βρίσκεται στη Μόσχα εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Λαβρόφ αναφερόμενος μάλιστα και στο Μουντιάλ που ξεκινά αύριο στα γήπεδα της Ρωσίας.


«Εύχομαι ευτυχία και επιτυχίες στο ρωσικό λαό και εύχομαι και ένα επιτυχημένο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και αφού η Ελλάδα δεν είναι στους τελικούς, εύχομαι να πάρετε εσείς το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς

Όπως είπε ο κ. Κοτζιάς,  «φέτος είναι μια σημαντική χρονιά γιατί έχουμε τα 190 χρόνια των διπλωματικών σχέσεων. Μη ξεχνάμε ότι ο πρώτος Πρωθυπουργός της χώρας μας ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Καποδίστριας, και η επίσκεψή μου είναι στα πλαίσια του Συμφώνου Φιλίας που έχουμε και που συμπληρώνει τα 25 χρόνια. Χαιρόμαστε και για τις εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσων τουριστών που θα έρθουν μετά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα, για την ανάπτυξη των οικονομικών και κοινωνικών μας σχέσεων και έχουμε μεγάλη χαρά για τις συζητήσεις που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε σήμερα».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω