Στο «Boyka: Athens warrior spirit 2018» ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος (VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 13.6.2018 | 10:04 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στο «Boyka: Athens warrior spirit 2018» ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Στο «Boyka: Athens warrior spirit 2018», το μεγαλύτερο αθλητικό σόου της χρονιάς, θα συμμετάσχει ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος δίνοντας άρωμα χειροπάλης σε Ελλάδα και Hollywood!


Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος θα παρουσιάσει το άθλημα που διαπρέπει και τον έχει αναδείξει και παράλληλα θα δείξει όλα τα μυστικά της επιτυχίας σε συμμετέχοντες και θεατές, στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι στις 6 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος έχει πάνω από 120 διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και τα τελευταία χρόνια είναι επανειλημμένως στο βάθρο ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων.

Μία σειρά δράσεων 3 ημερών που θα ικανοποιήσει όλους όσους λάβουν μέρος ενεργά ή θα παρακολουθήσουν ακόμα και ως απλοί θεατές.
«Άρωμα Hollywood»;… Μα φυσικά, με VIP Special Guests τον πασίγνωστο Scott Adkins (Boyka) και τον Silvio Simac!

Επισκέψεις στα μεγαλύτερα fight clubs της Αθήνας, τελετή βραβείων/martial arts awards 2018, εκπαιδεύσεις με τους επίσημους καλεσμένους μας και το ιδιαίτερο στυλ τους, φαντασμαγορική κεντρική επίδειξη/martial arts festival-show και πολλά άλλα, συνθέτουν το ψηφιδωτό των ενεργειών της διοργάνωσης.

Την τελετή βραβείων (martial arts awards 2018) και το κεντρικό show (martial arts festival-show) παρουσιάζει ο παγκοσμίου φήμης UFC referee και παρουσιαστής Mr. Grant Waterman. Μαζί του η πανέμορφη Εύη Αδάμ.

Για ερωτήσεις, διευκρινήσεις, αγορά εισιτηρίων, και κάθε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας με email:

- [email protected]
- [email protected]
- [email protected]

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω