Ετοιμάζουν αγωγές στον ΟΑΣΘ!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.6.2018 | 17:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ετοιμάζουν αγωγές στον ΟΑΣΘ!

Γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Οι αποκαλύψεις των «σκελετών» από τα ντουλάπια του ΟΑΣΘ έχει θορυβήσει αρκετούς εντός και εκτός του Οργανισμού, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δυσχεράνουν το έργο της εκκαθάρισης που έχει η αναλάβει η νέα διοίκηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στη διοίκηση, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης, το οποίο εκπορεύεται από οικονομικούς αλλά και πολιτικούς κύκλους, που απολάμβαναν το «πάρτι» εκατομμυρίων που είχε στηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Από τη διοίκηση πάντως διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να πατήσουν… φρένο. Ήδη ξεκίνησαν διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών σε όλους όσοι ευθύνονται για την τραγική κατάσταση σε οικονομικό αλλά και επιχειρησιακό επίπεδο.

«Ο Αύγουστος του 2017 δικαίως έχει χαρακτηριστεί “χρόνος μηδέν”,καθώς αν δεν υπήρχε η κυβερνητική πρωτοβουλία, ο ΟΑΣΘ θα είχε κλείσει, 2.400 εργαζόμενοι θα ήταν στον δρόμο και η Θεσσαλονίκη δεν θα είχε αστικές συγκοινωνίες. Κάποιοι κάνουν πως τα ξεχνούν, όμως φαίνεται πως θα το χωνέψουν, καθώς η εκκαθάριση θα φτάσει μέχρι το τέλος της», λένε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ.
 

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #109 (09/06/2018-10/06/2018)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω