Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες

ΑΠΟΨΕΙΣ 7.6.2018 | 18:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες

ΣΑΚΗΣ ΜΟΣΧΗΣ || [email protected]

Ρεσιτάλ… επικοινωνίας από τον πρωθυπουργό την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε, άκουσον-άκουσον, ταξίδι-«αστραπή» για να δώσει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Μπουτάρη και να παραστεί στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν. Είναι τόσο βαριά τα μέτρα που έρχονται, που δεν χάνει οποιαδήποτε ευκαιρία μπορεί να εκμεταλλευτεί.


του Σάκη Μόσχη

 

Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που «καπέλωσε» όλο το λεγόμενο προοδευτικό μέτωπο,  μιλώντας εξ ονόματος όλων για στήριξη του νυν δημάρχου, για τον οποίον στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν να ξέρουν ότι υπάρχει, ούτε που θυμήθηκε το αριστερό παρελθόν του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, παραπέμποντας μάλλον στο δικό του αριστερό παρελθόν και του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην το ξεχνούν ο ίδιος και οι ψηφοφόροι του.

Το περίεργο είναι ότι, παρά τα τόσα χρόνια στην πρωθυπουργία, παρασύρεται και χρησιμοποιεί γλώσσα που δεν αρμόζει στη θέση του. Μπορεί να μην του αρέσει που η πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ότι κακώς διαπραγματεύεται και θα παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να χαρακτηρίζει συλλήβδην «ανόητους» όσους έχουν αυτή την άποψη.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ταξίδεψε εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη για να κατακεραυνώσει όσους βιαιοπράγησαν λεκτικά και σωματικά κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης και έκανε ακριβώς το ίδιο: «στόλισε» δεόντως τους αλλόδοξους, πιστός στη γνωστή γραμμή πως όσοι διαφωνούν με τέτοια λύση στο Σκοπιανό, και ενίοτε συμμετέχουν σε σχετικά συλλαλητήρια, είναι κάτι περίεργοι ακραίοι πατριδοκάπηλοι και κατ’ επέκταση «ανόητοι». Μ’ αρέσει που πνέαμε μένεα κατά Μπουτάρη που μας αποκάλεσε «χαζούς» και «αμόρφωτους», και μας «έλουσε» στο ίδιο μας το σπίτι ο πρωθυπουργός «προάγοντάς» μας σε «ανόητους». Άντε και εις ανώτερα… 

 


Από το φύλλο της THESSNEWS #108 (02/06/2018-03/06/2018)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω