Αυτός είναι ο Ιρακινός που ασελγούσε σε βάρος της κόρης του σε δομή φιλοξενίας των Σερρών (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 16.5.2018 | 13:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αυτός είναι ο Ιρακινός που ασελγούσε σε βάρος της κόρης του σε δομή φιλοξενίας των Σερρών (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανήλικης σε προσφυγική δομή και μάλιστα με θύτη έναν πατέρα και θύμα την 16χρονη κόρη του.


Το περιστατικό αφορά υπόθεση καταγγελίας ασέλγειας από μια 16χρονη στη δομή φιλοξενίας του Κρίνου Σερρών, που αναφέρει ως δράστη τον πατέρα της.

Μάλιστα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Πρόκειται για τον υπήκοο Ιράκ (επ) HAMA (ον) NAYIF του FAISEL και της GOLY, γεννηθέντα την 28-03-1969.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90918 και 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω