Πόλεμος μεταξύ εργαζομένων της ΕΥΑΘ στο διοικητικό συμβούλιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 15.5.2018 | 12:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πόλεμος μεταξύ εργαζομένων της ΕΥΑΘ στο διοικητικό συμβούλιο

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κόντρα με καταγγελίες εκατέρωθεν έχει ξεσπάσει στην ΕΥΑΘ με αφορμή ένα τεχνικό ζήτημα.


Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων της ΕΥΑΘ καταγγέλλει ότι υπάλληλος της εταιρείας συγκάλυψε υπόθεση παράνομης υδροληψίας από βυρσοδεψείο στην βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στον πρώτο έλεγχο που έγινε από συνεργείο της ΕΥΑΘ διαπιστώθηκε η κλοπή νερού, ωστόσο 14 μέρες μετά ο εν λόγω υπάλληλος πήγε μόνος του για έλεγχο αν και αναρμόδιος και βεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κλοπή νερού.

Το αποτέλεσμα ήταν ενώ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ ήταν έτοιμο να κατακυρώσει πρόστιμο στον βυρσοδέψη, ο τελευταίος κατέθεσε εξώδικο σε βάρος της ΕΥΑΘ επικαλούμενος τον τελευταίο έλεγχο από τον υπάλληλο της εταιρείας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του σωματείου εργαζομένων.

Ο υπάλληλος ο οποίος εγκαλείται είναι ο κ. Αναστάσιος Σαχινίδης ο οποίος έδωσε την δική του εκδοχή των πραγμάτων μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Σαχινίδης είναι ταμίας στην ΕΥΑΘ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου καθώς αποτελεί εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων. Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο είναι ο κ. Γιώργος Αρχοντόπουλος ο οποίος είναι και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

Ο κ. Σαχινίδης αρνείται όσα του προσάπτει το σωματείο. Υποστηρίζει ότι τον έλεγχο τον έκανε στο βυρσοδεψείο επειδή του ζήτησε βοήθεια έτερο μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Απέκρουσε τις κατηγορίες περί συγκάλυψης, αναφέροντας ότι και ο ίδιος ψήφισε ως μέλος του δ.σ. την επιβολή προστίμου.

Απέδωσε την κατάσταση στο αρνητικό κλίμα που υπάρχει σε βάρος του στο διοικητικό συμβούλιο. Είμαι το μαύρο πρόβατο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαχινίδης πρέπει να παραιτηθεί σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ Γ. Αρχοντόπουλος μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση έχει υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω