Ζητούν απαντήσεις για το Ρέμα Κυβερνείου

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.5.2018 | 13:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ζητούν απαντήσεις για το Ρέμα Κυβερνείου

THESSNEWS-DESK

Απαντήσεις από την διοίκηση Μπουτάρη περιμένουν πέντε δημοτικοί σύμβουλοι αναφορικά με το Ρέμα Κυβερνείου.


«Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (07.05.2017), οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Αβαρλής, Π. Αβραμόπουλος, Μ. Αϊβάζογλου, Κ.Ζέρβας και Α. Κουράκης, καταθέσαμε εγγράφως ερώτημα σχετικά με τη διάσωση του ιστορικού Ρέματος Κυβερνείου, στη διασταύρωση των οδών Αναξιμάνδρου και Τούσα» έγραψε στο facebook o πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι όπως γράφουν περιμένουν απαντήσεις στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο και ζητούν:

• Να μας δοθούν τα έγγραφα που απέστειλε ο ΔΘ προς το ΥΠΕΝ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ στις 18.04.2018.

• Να μας δοθούν τα έγγραφα των φορέων που επέστρεψαν αθεώρητη την μελέτη οριοθέτησης του ρέματος που εκπόνησε ο Δήμος μας.

• Να μας ενημερώσει η Διοίκηση, σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί τόσο για την επιστημονικά αποδεκτή οριοθέτηση του ρέματος, όσο και για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων του Δήμου επί της ιδιοκτησίας του ρέματος.

• Να μας ενημερώσει η Διοίκηση εάν προτίθεται να αναζητήσει αυτούς που διαμόρφωσαν αυθαίρετα την περιοχή, σε μια προσπάθεια «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ και ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ του ΡΕΜΑΤΟΣ».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω