Πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Παύλου Μελά προσχώρησε σε παράταξη της αντιπολίτευσης

THESSCITY 26.4.2018 | 09:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Παύλου Μελά προσχώρησε σε παράταξη της αντιπολίτευσης

ΤHESSNEWS-DESK

Την ένταξή του στην παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» ανακοίνωσε ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά, Παντελής Νιγδέλης.

«Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στους συμπολίτες μου με μοναδικό σκοπό να γίνει ο δήμος μας ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος της αλληλεγγύης, του πρασίνου, της ισότητας και των νέων τεχνολογιών. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με εκείνες των ανθρώπων της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νιγδέλης.

Ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ» και υποψήφιος δήμαρχος, γιατρός Γιώργος Λίλτσης υπογράμμισε: «Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για συστράτευση. Με τη συνδρομή των συμπολιτών μας και από τη βάση δημιουργούμε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, εκείνο το πρόγραμμα με το οποίο θα διοικήσουμε το δήμο».

«Έναν δήμο που έχει πολλές προοπτικές και δυνατότητες αλλά που δυστυχώς οι μέχρι σήμερα διοικήσεις δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν και να αναδείξουν. Θέλουμε έναν δήμο Παύλου Μελά των ίσων ευκαιριών, της ανάπτυξης, της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω