Μπουτάρης για ΟΑΣΘ: Ας βάλει κάνα λεωφορείο παραπάνω στα δρομολόγια και μετά ας κάνει παρατηρήσεις

THESSCITY 16.4.2018 | 18:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μπουτάρης για ΟΑΣΘ: Ας βάλει κάνα λεωφορείο παραπάνω στα δρομολόγια και μετά ας κάνει παρατηρήσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Απάντηση στον ΟΑΣΘ έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος είχε εκφράσει δημόσια την δυσφορία του για το γεγονός ότι το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια σταμάτησαν από τις δέκα το βράδυ με τον ΟΑΣΘ να απαντά με ανακοίνωση εναντίον του δημάρχου.

«Η ανακοίνωσή τους μου θύμισε το έλα παππού να ου δείξω με τα αμπελοχώραφά σου» ανέφερε ο Γ. Μπουτάρης σχολιάζοντας το επιχείρημα του ΟΑΣΘ πως τα δρομολόγια σταματούν νωρίτερα από το 1957 και όχι μόνο φέτος.

Απαντώντας και στον πρόεδρο των εργαζομένων που σχολίασε πως και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πρέπει να κάνουν ανάσταση, ο Γ. Μπουτάρης τόνισε πως ανάσταση πρέπει να κάνουν και οι φαντάροι, οι πυροσβέστες, οι νοσοκόμες. «Δεν γίνεται σε μια εποχή που η πόλη δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο να μην υπάρχουν λεωφορεία. Είναι δημόσια επιχείρηση ο ΟΑΣΘ.  Το βραδινό σινεμά τελειώνει 00:30 -01:00  και δεν έχει λεωφορείο να επιστρέψεις. Ας έβρισκαν καλύτερη δικαιολογία» ανέφερε στη συνέχεια. 

Όσον αφορά τον έλεγχο των λεωφορειόδρομων ανέφερε πως «έχουμε ήδη κάνει την παραγγελία για να τοποθετήσουμε κολωνάκια για τους λεωφορειόδρομους αλλά και  υποχρεώνεται ο ΟΑΣΘ να βάλει τις κάμερες».  «Ας βάλει κανά λεωφορείο παραπάνω στα δρομολόγια και μετά ας κάνει παρατηρήσεις» κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γ. Μπουτάρης.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω