Έφτασε στον Αρκτικό Κύκλο ο Βαγγέλης Βασιλειάδης!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 16.4.2018 | 09:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έφτασε στον Αρκτικό Κύκλο ο Βαγγέλης Βασιλειάδης!

THESSNEWS-DESK

Στο σημείο όπου η Γη ενώνεται με τον ουρανό κατάφερε να φτάσει ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, συμμετέχοντας στον αγώνα «Fjällräven Polar» για έναν ιερό σκοπό!

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια διαδρομή με έλκηθρο 300 χιλιομέτρων και έξι ημερών (9-15 Απριλίου), μέσα από τα παγωμένα δάση της Νορβηγίας και της Σουηδίας, σε συνθήκες πολικού ψύχους και με διαμονή σε σκηνές σε ένα απόκοσμο τοπίο.

Κάθε χρόνο στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχουν μόνο 20 τολμηροί άνθρωποι από όλο τον κόσμο και φέτος μέσα σε αυτούς βρέθηκε και ο «τρελός» φίλος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Βασιλειάδης.

Θέλοντας ν’ ανταποδώσει την βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου, ο Βαγγέλης  συνδύασε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση με την επιθυμία του να συνεισφέρει και να βοηθήσει σε  ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Σε συνεργασία με το PAOK Action συγκέντρωσε χρήματα για τον 17μηνών μικρό Νικόλα ο οποίος διαγνώστηκε με ολική ανώμαλη εκβολή πνευμονικών φλεβών (περίπτωση συγγενούς καρδιοπάθειας).Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης προσέφερε  5€ για κάθε ένα από τα 300 χιλιόμετρα που διένυσε με όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας που στήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

 Το ποσό που συγκεντρώθηκε αναμένεται να κατατεθεί απευθείας στην οικογένεια του μικρού Νικόλα.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω