Έξαλλη η ΑΕΚ με την ΕΡΤ λόγω ΠΑΟΚ! (VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 16.4.2018 | 07:26 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έξαλλη η ΑΕΚ με την ΕΡΤ λόγω ΠΑΟΚ! (VIDEO)

ΤHESSNEWS-DESK

Για «σόου» και «μονόπλευρη live... εξέταση μαρτύρων» κάνουν λόγο στην Ένωση, που προχωρούν σε επίσημη καταγγελία.

Σύμφωνα με το sdna.gr η απόφαση της ΕΡΤ και συγκεκριμένα των υπευθύνων της «Αθλητικής Κυριακής» να φιλοξενήσουν ζωντανά απόψε τον διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου και το στέλεχος της ΠΑΕ Παντελή Κωνσταντινίδη, προκειμένου να μιλήσουν για την δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ, προκάλεσε την οργή της Ένωσης.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήταν έξαλλοι και έκαναν λόγο για «σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη». Πρόσθεταν, δε, ότι είναι κάτι που η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες «για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση».

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τόνιζαν ότι θα απευθυνθούν και στη διοίκηση της ΕΡΤ, γιατί θεωρούν unfair αυτό που έγινε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό. «Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων μόνο της μίας πλευράς», τόνιζαν. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Η ΕΡΤ ωστόσο έσπευσε να δώσει διευκρινήσεις

Με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Λυκουρόπουλο να αναφέρει ότι επικοινώνησαν με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο και ζήτησαν από τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν παρουσία είτε τηλεφωνική, είτε φυσική με οποιοδήποτε στέλεχος του συλλόγου αν θέλει να βγει στον "αέρα". Η απάντηση ωστόσο που πήρε είναι ότι η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 19:30 κι όταν ζητήθηκε από πλευράς ΕΡΤ να υπάρξει επικοινωνία τουλάχιστον με τον Μηνά Λησάνδρου, ο κ.Δημάτος ανέφερε -σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή- ότι θα το μεταφέρει στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ. 

Η απάντηση της ΑΕΚ

Τη δική της απάντηση στις διευκρινίσεις της ΕΡΤ έδωσε η ΑΕΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «και το θράσος έχει όρια...».

«Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής από τα Χανία για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο. Και το θράσος έχει όρια», ανέφεραν στις τάξεις του Δικεφάλου. 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω