Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Χάρης Αηδονόπουλος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.4.2018 | 13:56 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Χάρης Αηδονόπουλος

THESSNEWS-DESK

Την υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα ο Χάρης Αηδονόπουλος σε συνέντευξη τύπου την προσεχή Τετάρτη 18 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αηδονόπουλος είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του στην ThessNews σε συνέντευξη του πριν λίγες ημέρες

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στους τομείς της καθαριότητας,  του πρασίνου, της συντήρησης των δημόσιων χώρων και της καθημερινότητας.  Από τα κύρια ζητήματα είναι το κυκλοφοριακό, οι θέσεις στάθμευσης που δεν καλύπτουν τις ανάγκες, η καθαριότητα και η ερήμωση της πόλης. Οι αλλαγές πρέπει να είναι δομικές και οι δημότες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να “συμμετέχουν” στη διοίκηση της αγαπημένης μας πόλης.  Η διοίκηση οφείλει να παράξει έργο για κάθε ένα δημότη σε κάθε γωνιά του δήμου χωρίς κομματικές κατευθύνσεις αφού τα πεζοδρόμια τα πατούν αδιάκριτα όλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αηδονόπουλος μεταξύ άλλων σε δήλωση πρόσκληση του.

Το όνομα της παράταξης λέγεται «Πρώτα η πόλη μας», ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στον Πύργο του ΟΤΕ «γιατί βλέπουμε όλη την πόλη», όπως αναφέρεται.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω