Οι ευχές στη ΝΔ Θεσσαλονίκης και το «καρφί» σε Νοτοπούλου

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.4.2018 | 15:54 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οι ευχές στη ΝΔ Θεσσαλονίκης και το «καρφί» σε Νοτοπούλου

THESSNEWS-DESK

Ημέρα ανταλλαγής ευχών σήμερα στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης μεταξύ των πολιτικών και των δημοσιογράφων.

Από τον Πρόεδρο της Διοικούσας κ. Αντώνη Γυφτόπουλο, διατυπώθηκε η ευχή, η Θεσσαλονίκη να γίνει και πάλι κέντρο παραγωγής πολιτικής, και τα μέσα της πόλης να μεταδίδουν και πάλι πρωτογενείς πολιτικές ειδήσεις.

Ο κ. Γυφτόπουλος γνωστοποίησε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ότι σε σύσκεψη με τα μέλη της Διοικούσας υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από την οργάνωση της Θεσσαλονίκης τις προτάσεις της για ένα αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα αφορά όλη την περιοχή. Στην κατεύθυνση αυτή, προγραμματίζονται επισκέψεις σε φορείς της πόλης και εκδηλώσεις που ετοιμάζονται σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση του Κόμματος για θέματα Οικονομικών, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μεταφορών και Υποδομών και  Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ως προς τη θεσμική συγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής, ο Πρόεδρός της, επεσήμανε την πολύ σημαντική για τη Νέα Δημοκρατία και τη Θεσσαλονίκη πρόσφατη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος, και διαπίστωσε ότι, η Θεσσαλονίκη έχει ένα πολιτικό όργανο το οποίο ενημερώνεται, επεξεργάζεται θέσεις και απόψεις και επικοινωνεί με την κοινωνία της πόλης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Γυφτόπουλος ερωτηθείς για τον χάρτη με τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που παρουσίασε το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Δείτε στον χάρτη πόσα έργα είναι πραγματικότητα και πόσα είναι σχέδια επί χάρτου».
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω