Δείπνο για τις «γαλάζιες» τη Θεσσαλονίκης από την Άννα Ευθυμίου

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.3.2018 | 16:52 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δείπνο για τις «γαλάζιες» τη Θεσσαλονίκης από την Άννα Ευθυμίου

THESSNEWS-DESK

Δείπνο πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ η Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τιμήσει γυναίκες – κομματικά στελέχη για την προσφορά τους τόσο στην παράταξη όσο και στην κοινωνία.


Ήταν μία βραδιά που κύλισε όμορφα και χαλαρά αναπολώντας στιγμές από τους αγώνες που έδωσαν οι γυναίκες της παράταξης για τη Ν.Δ. και τη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα πολιτικά μηνύματα, καθόσον η Άννα Ευθυμίου τόνισε ότι: «Σήμερα που καλούμαστε όλοι να δώσουμε το μεγαλύτερο πολιτικό αγώνα όχι μόνο για την παράταξή μας αλλά για την πατρίδα μας θέλησα να τιμήσω στο πρόσωπό σας τη γυναίκα αγωνίστρια της Ν.Δ. αλλά και το πρότυπο της γυναίκας πολιτικού. Διότι για εμένα το πρότυπο της γυναίκας πολιτικού πρέπει να συνδυάζει την επαγγελματική καταξίωση, την κοινωνική και κομματική πορεία αλλά και τη γυναίκα οικογενειάρχη και μάνα που χαρακτηρίζεται από την επιθυμία και θέληση για προσφορά. Αυτό το πρότυπο, λοιπόν, το βρίσκω στα πρόσωπά σας και το εφαρμόζω και εγώ στην πολιτική μου διαδρομή.» 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω