Το Tullamore DEW γιορτάζει μαζί σας την St. Patrick's Day!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 13.3.2018 | 12:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το Tullamore DEW γιορτάζει μαζί σας την St. Patrick's Day!

THESSNEWS

Το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι Tullamore D.E.W. γιορτάζει μαζί σας την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και έρχεται ακόμη πιο κοντά στους πιστούς φίλους του Beauty of Blend, που αποτελεί την φιλοσοφία της δημιουργίας του.


Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα την 17η Μαρτίου, την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου (Saint Patrick περ. 385–461 μ.Χ.), του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας.

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου ανακηρύχθηκε επίσημη χριστιανική αργία στις αρχές του 17ου αιώνα για να μνημονεύεται ο Άγιος Πατρίκιος και η άφιξη του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία.

Αποτελεί δε αφορμή για εορτασμό του ιρλανδέζικου πολιτισμού και καταγωγής σε όλον τον πλανήτη με ποικίλες εκδηλώσεις, παρελάσεις, φεστιβάλ κα.

 

Το Tullamore D.E.W. είναι το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι, το οποίο παράγεται στα περίχωρα της ομώνυμης πόλης, στα ιρλανδικά midlands και η ομορφιά του αποτελεί το επιστέγασμα από τρεις διαφορετικές αλήθειες:

- Είναι το μοναδικό μίγμα τριών τύπων Irish whiskey, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ουίσκι ξεχωριστής, ήπιας πολυπλοκότητας.

- Μέσα από αυτή την τέχνη της ανάμειξης δημιουργείται μια γεύση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, καθώς είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι.

- Το Tullamore D.E.W. οφείλει μεγάλο μέρος της παγκόσμιας επιτυχίας του, στους ιρλανδούς μετανάστες που μύησαν νέες κοινότητες σε όλο τον κόσμο στην ομορφιά του ιρλανδικού whiskey. Η πολιτιστική ποικιλομορφία και η συμμετοχή σε αυτήν αποτελούν έναν πιο ενδιαφέροντα κόσμο.

Ο τετραήμερος εορτασμός για την St. Patrick’s Day από το Tullamore DEW θα δώσει την δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν το αγαπημένο τους whiskey σε διαφορετικά μαγαζιά κάθε μέρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου το ποτό θα προσφέρεται σε ειδική για τη μέρα τιμή, ενώ θα κερδίσουν και συλλεκτικά δώρα.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω