Οκτώ celebrities εξομολογούνται την ιστορία πίσω από το δικό τους #teleftaiotsigaro

PEOPLE 13.3.2018 | 12:31 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οκτώ celebrities εξομολογούνται την ιστορία πίσω από το δικό τους #teleftaiotsigaro

THESSNEWS

«Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα. Εγώ το ‘χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές», είχε πει ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας, Mark Twain.


Τι είναι το #teleftaiotsigaro;

Αποτελεί μία ακόμη τάση, ένα κίνημα ή μία νέα πραγματικότητα;

Μήπως μία καινούργια οδηγία για την διακοπή του καπνίσματος ή μία μόδα που εξαπλώνεται ταχύτατα στα social media;

Ο μόνος τρόπος να κόψεις μία συνήθεια είτε καλή, είτε κακή, είναι να την αντικαταστήσεις με μια που είναι πολύ καλύτερη.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών, Έλληνες celebrities και influencers, αποδέχονται την πρόκληση του #teleftaiotsigaro.

Γιατί το #teleftaiotsigaro είναι ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, να μοιραστείς την εμπειρία σου και να βοηθήσεις και κάποιον άλλον να βελτιώσει τη δική του διάθεση.

Το θάρρος λοιπόν είναι απόφαση και αυτό τονίζει και ο επιτυχημένος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος για το #teleftaiotsigaro γράφει στο Instagram ότι "the best time to make a change is now.” Ο Κ. Μαρκουλάκης έκοψε πριν έξι χρόνια το τσιγάρο και όπως ο ίδιος αναφέρει αισθάνεται σήμερα πολύ καλύτερα.

 

 

Στο ίδιο «μήκος κύματος» βρίσκεται και ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες instagrammers, ο φωτογράφος Νικόλας Μάστορας, ο οποίος μέσα από την ιδιαίτερη οπτική του αποτυπώνει την νίκη του #teleftaiotsigaro. «Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την στιγμή που έκοψα το τσιγάρο και είμαι πολύ περήφανος για αυτή την επιτυχία μου. Ο κύριος λόγος που το έκοψα το 2008 ήταν μία προσωπική πρόκληση, να διαπιστώσω εάν θα μπορούσα να τα καταφέρω ή όχι. Το γεγονός ότι το πέτυχα με έκανε δυνατότερο, με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και ικανό να υπερκεράσω όλες τις προκλήσεις που η ζωή μου επιφυλάσσει. Εάν λοιπόν κάποιες φορές αισθάνεσαι πως έχεις να ανέβεις ένα βουνό μπροστά σου, προχώρα και κατέκτησε το», υπογραμμίζει ο Ν. Μάστορας.

 

 

Το #teleftaiotsigaro έσβησε για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου τον Σεπτέμβριο του 2013. Η Ε. Χρυσικοπούλου, που μοιράζει σήμερα την ημέρα της ανάμεσα στην τηλεόραση, στη δημοσιογραφία και στα 2 κοριτσάκια της, εκμυστηρεύεται στο Instagram ότι τον Σεπτέμβριο του ’13 αποφάσισε να σώσει την υγεία της, την ομορφιά της, τις αισθήσεις της, το σπίτι της, το πορτοφόλι της και τα μελλοντικά παιδιά της.

 

 

Η άνοιξη που ήρθε και μπορεί να μπει και στις ζωές μας με το #teleftaiotsigaro αποτελεί την πηγή της έμπνευσης και της Ελένης Νικολούλια, η οποία ψάχνει, βρίσκει και αναδεικνύει μέρη που θα ήθελες να βρεθείς με την παρέα σου για να απολαύσεις ένα ποιοτικό ποτό!

 

 

Άνοιξε την Άνοιξη με #teleftaiotsigaro

A post shared by eleni nikoloulia 🍹 (@eleninikoloulia) on

 

Αυτό το #teleftaiotsigaro είναι που δίνει την δυνατότητα στην Ελένη Φουρέιρα να αφήσει πίσω της όσα δεν την αφήνουν να πάει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Eurovision με την εκπληκτική σκηνική της παρουσία.

 

 

Το #teleftaiotsigaro σου δίνει τη δυνατότητα να δεις την ζωή κατάματα, υπογραμμίζει ο ηθοποιός, Ορέστης Καρύδας και καλεί όλους να δουν την ομορφιά της ζωής μέσα στην φύση, καθαρά και χωρίς καπνούς.

 

 

Είναι η αίσθηση του τέλους και η ανταμοιβή μίας νέας αρχής που ωθεί τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό, να δηλώσει στο Instragram πως σκέφτεται πολλούς λόγους που αξίζει να πει κανείς #teleftaiotsigaro

 

 

Τις αντοχές που αποκτάς με το #teleftaiotsigaro αναδεικνύει η International fashion influencer, Έλενα Γαλύφα, σημειώνοντας πως έκοψε το τσιγάρο πριν 2 μήνες και τίποτε πλέον δεν την πτοεί, προκειμένου να αντεπεξέλθει με επιτυχία απέναντι σε όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις.

 

 

Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτή που νιώθεις όταν σβήνεις το τελευταίο σου τσιγάρο #teleftaiotsigaro και το αφήνεις πίσω για πάντα.

Μήπως είναι ώρα να νιώσουμε αυτό το συναίσθημα και να κάνουμε πράγματι το #teleftaiotsigaro;

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω