Μιχαλήτσος: Ο Άρης έχει ποιότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 13.2.2018 | 13:21 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μιχαλήτσος: Ο Άρης έχει ποιότητα

THESSNEWS-DESK

Ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσιος, φιλοξενήθηκε στον «FAIR PLAY FM 96,1», καταθέτοντας την άποψή του για τη φετινή πορεία των «κιτρίνων».


Για τις αρετές του φετινού ποδοσφαιρικού Άρη: «Ο Άρης ξεκίνησε πολύ σωστά το καλοκαίρι, με τεχνικό διευθυντή, με προγραμματισμό. Είναι μία ομάδα που παίζει καλή άμυνα, κάτι που χρειάζεται σε μία ομάδα όταν κάνει πρωταθλητισμό. Παράλληλα, είναι πολύ αποδοτικός στα στημένα. Φέτος έχει πέντε δυνατούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι και τον Πλατέλλα, που έχει πόδι-διαβήτη. Διαφωνώ μόνο σε ένα πράγμα: στη δεύτερη κατηγορία δε χρειάζεται μεγάλο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή έχει 29 παίκτες. Δεν είναι το σημαντικό οι πολλοί παίκτες, το σημαντικό είναι οι ποιοτικοί παίκτες».

Για την παρουσία των «κιτρίνων» στην κορυφή του πίνακα: «Ο Άρης δείχνει μία δύναμη μεγάλη, ότι θα τερματίσει πρώτος κι ότι ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή θα παλέψει για τη 2η θέση. Η Παναχαϊκή ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Στην περσινή σεζόν ο Άρης ασχολούνταν με το τι κάνουν οι άλλοι, φέτος ασχολείται μόνο με τον εαυτό του. Ακόμα και σε παιχνίδια στα οποία αδικήθηκε διαιτητικά, τα κέρδισε».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω