Γιάμπαστος: «Ελεύθερο χρέους το αθλητικό κέντρο των Χορτατζήδων»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 13.2.2018 | 11:46 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γιάμπαστος: «Ελεύθερο χρέους το αθλητικό κέντρο των Χορτατζήδων»

THESSNEWS-DESK

Ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Μιχάλης Γιάμπαστος, αποκάλυψε στον «FAIR PLAY FM 96,1» τη θετική εξέλιξη για τον Ηρακλή σχετικά με τη δικαστική του διαμάχη με την Πολιτεία για το ζήτημα των Χορτατζήδων.


Ο κ. Γιάμπαστος τόνισε αρχικά: «Επιβεβαιώσαμε με μία δικαστική απόφαση αυτό που επιδιώκαμε τόσα χρόνια, ότι δηλαδή είναι ακατάσχετη η έκταση των Χορτατζήδων. Είναι άκυρη η κατάσχεση, καθώς η δική μας θέση είναι ότι το Δημόσιο στρέφεται στην ουσία κατά του εαυτού του. Ο χώρος είναι ιδιοκτησία του Ηρακλή και είναι… πεντακάθαρος. Η παραχώρηση έγινε από το Δημόσιο τη δεκαετία του ‘50».

Και συνέχισε ως εξής: «Αν θέλει ας το επιχειρήσει (σ.σ. το Δημόσιο να κάνει κατάσχεση της Μίκρας). Ο νόμος είναι με το μέρος μας. Απαλλαγμένοι από χρέη δεν είμαστε, όμως ευελπιστούμε ότι σταδιακά θα ελαφρυνθούμε. Πάντως, δεν είναι ανοχύρωτος ο σύλλογος».

«Ο Ηρακλής είναι λαοφιλής σύλλογος, πρέπει να συσπειρώσει τον κόσμο του. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι γίνονται κινήσεις σχεδιασμένες. Θέλουμε κι εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουν μεγάλες στιγμές με τον Ηρακλή. Ο (εκάστοτε) επενδυτής γνωρίζει από εδώ και πέρα ότι δεν υπάρχει κάποια εμπλοκή με το Δημόσιο».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω