Το πρώτο κατάστημα YVES ROCHER στη Θεσσαλονίκη

THESSTRENDS 13.2.2018 | 19:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το πρώτο κατάστημα YVES ROCHER στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS

Το πρώτο κατάστημα YVES ROCHER έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Από τις 12 Φεβρουαρίου, η μάρκα των βοτανικών καλλυντικών, YVES ROCHER, θα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ανακαλύψουμε τα μοναδικά προϊόντα που σέβονται τη φύση και αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά.


 

 

Η ιστορία του οίκου ξεκινά από πολύ παλιά, από το 1959 σε ένα χωριό της Γαλλίας. Με καταγωγή από το χωριό La Gacilly της Γαλλίας, ο Yves Rocher, οραματιστής και ιδρυτής της Yves Rocher, ήταν άνθρωπος πρωτοπόρος με ιδιαίτερη αγάπη για τη φύση και το χωριό του. Όραμά του ήταν να μοιραστεί με τον κόσμο τα δώρα που τόσο απλόχερα προσφέρει η φύση.

 

 

Το 1959 ο Yves Rocher αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ιδρύσει το πρώτο εργαστήριο ομορφιάς. Πίσω από τα επιχειρηματικά σχέδιά του βρισκόταν και μια επαναστατική πρωτοβουλία: να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους του χωριού του. Ακόμα και σήμερα, ο οίκος YVES ROCHER αντλεί δύναμη και έμπνευση από το όραμα του δημιουργού του, φροντίζοντας πάντα να σέβεται τη φύση και την ομορφιά.

 

Από τις 12 Φεβρουαρίου ο οίκος YVES ROCHER θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, Τσιμισκή 22Α . Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει -20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και να συμβουλευτεί τους ειδικούς της YVES ROCHER που θα είναι στη διάθεση όλων. Επίσης, ο οίκος δεν χάνει ευκαιρία και μοιράζει υπέροχα δώρα στους 100 πρώτους πελάτες του καταστήματος, μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου.

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω