Τρόποι και τρικ για να φαίνεσαι πιο ψηλή

THESSTRENDS 12.1.2018 | 23:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τρόποι και τρικ για να φαίνεσαι πιο ψηλή

THESSNEWS-DESK

Θέλεις να φαίνεσαι λυγερόκορμη αλλά δεν είσαι και το πρώτο μπόι; Θέλεις να δείχνεις μια ωραία σιλουέτα αλλά αυτά τα κιλάκια δεν μπορείς να μπεις σε διαδικασία να τα χάσεις; Ε δεν πειράζει.


Υπάρχουν τρόποι που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο λεπτή και πιο ψηλή σύμφωνα με το y-olo.gr.

1. Διαπίστωσε τι κάνεις λάθος

Τσέκαρε κάποιες καθημερινές συνήθειες που μπορεί να σε αδικούν. Περπατάς λάθος; Καμπουριάζεις; Είσαι με το κεφάλι σκυφτό; Τότε πως να δείξεις ψηλή και αδύνατη κοπελιά! Δες λοιπόν και παρατήρησε στον εαυτό σου τι κάνεις λάθος.

2. Κοιτάξου στον καθρέφτη

Δες το είδωλό σου στον καθρέφτη του σπιτιού σου. Μην καμπουριάζεις. Άφησε χαλαρούς τους ώμους και τέντωσε το κορμί σου. Δες πως το σώμα σου θα φανεί πιο λεπτό και πιο ψηλό, εάν έχεις τη σωστή στάση. Και μόνο ο καθρέφτης λέει την αλήθεια.

3. Σωστή στάση όταν κάθεσαι

 Σκέψου πόσους πόντους μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις από το να κάθεσαι λάθος και να φαίνεσαι σαν σακί με πατάτες.

4. Περπάτα με αυτοπεποίθηση

Βασικά το περπάτημα είναι μακράν ένα σημάδι για να καταλάβεις εάν η κοπέλα που έχεις απέναντί σου είναι σίγουρη για τον εαυτό της ή αν έχει ανασφάλειες. Το να περπατάς αργά και με αυτοπεποίθηση, με το κεφάλι ψηλά -όχι σαν τσολιάς- και να δείχνεις μια σιγουριά σου δίνει αμέσως πόντους στο ύψος αλλά και σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

5. Κάνε γυμναστική

Και δεν το λέω για να χάσεις κιλά, ώστε να είσαι πιο αδύνατη. Μπορείς να φαίνεσαι πιο αδύνατη και πιο ψηλή, μόνο και μόνο εάν κάνεις pilates! «Ανοίγει» το σώμα, τεντώνει τους μύες και τις αρθρώσεις, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι και να είσαι πιο ευθυτενής. Παράδειγμα; Εγώ. Μετά από έναν χρόνο pilates, μου έλεγαν όλοι: Ρε, ψήλωσες κι άλλο; Μια-δυο-τρεις πάω και εγώ στο γυμναστή μου -εκεί που είχα μετρηθεί και την τελευταία φορά- και του λέω ξαναμέτρησέ με. Δύο πόντους παραπάνω. Δεν το λες και λίγο!

6. Μαλλιά ψηλά

Τα πολύ μακριά μαλλιά κονταίνουν, σε αντίθεση με τα κοντά που σε δείχνουν πιο ψηλή. Εάν το αγορίστικο κούρεμα δε σου πάει, απλά πιάσ'τα κότσο. Θα φαίνεσαι ψηλότερη!

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω