Συνάντηση της Διοίκησης και Διεύθυνσης του ΚΘΒΕ με την Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.1.2018 | 18:04 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Συνάντηση της Διοίκησης και Διεύθυνσης του ΚΘΒΕ με την Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη συνάντηση της Προϊσταμένης του Γραφείου κ. Κατερίνας Νοτοπούλου με τη Διοίκηση και Διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.


Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ο οποίος ήταν θετικός, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2016, η προσέλευση του κοινού αυξήθηκε κατά 49%, σε σχέση με το 2015, τα έσοδα των εισιτηρίων αυξήθηκαν κατά 35% ενώ η αύξηση και στα δύο μεγέθη συνεχίστηκε και το 2017. Παράλληλα, σημειώθηκε η επιτυχημένη προσπάθεια της ορθής οικονομικής διαχείρισης του θεάτρου που οδήγησε στη σημαντική μείωση του χρέους από τον Αύγουστο του 2015, που ανέλαβε η νέα Διοίκηση και Διεύθυνση.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Προέδρος ΔΣ, κ. Άρης Στυλιανού, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Αναστασάκης, o Aντιπρόεδρος ΔΣ κ. Δημοσθένης Δώδος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΚΘΒΕ Πάσης Φύσεως Προσωπικού.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω