«Βάζει » τα γιορτινά της και η Λάρισα- Οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις στο Πάρκο των Ευχών (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7.12.2017 | 12:05 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Βάζει » τα γιορτινά της και η Λάρισα- Οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις στο Πάρκο των Ευχών (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΥΡΑΝΟΥΔΗ || [email protected]

Όπως όλες οι πόλεις έτσι και η Λάρισα ετοιμάζεται σιγά σιγά να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα  με τον δήμαρχο της πόλης να προαναγγέλλει μεγάλες  εκπλήξεις ενόψει των Χριστουγέννων που θα αφήσουν ικανοποιημένους τόσο τους κατοίκους της πόλης  αλλά και τους επισκέπτες.


«Ίσως το πρώτο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα»

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης δήλωσε ενθουσιασμένος από τις προετοιμασίες στο πάρκο Αλκαζάρ όπου βρίσκεται και το «Πάρκο των Ευχών», λέγοντας πως « αυτή την στιγμή με βάσει τις  πληροφορίες που έχω ίσως να είναι και το καλύτερο πάρκο στην Ελλάδα». 

Δεν είναι λίγες οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο δήμος αφού σύμφωνα με τον κ. Καλογιάννη τα «σπιτάκια» δεν θα είναι αποκλειστικά για τα μικρά παιδιά αλλά θα υπάρχουν και δραστηριότητες που θα μπορούν να ασχοληθούν οι ενήλικες. Ένα εντυπωσιακό παγοδρόμιο κεντρίζει το ενδιαφέρον ενώ την τιμητική τους θα έχουν οι σοκολάτες και τα σπιτάκια με ζαχαρωτά όπως επιβάλλονται τα Χριστούγεννα! 

Φωτεινό σκηνικό

Μέσα στο πάρκο το σκηνικό είναι κυριολεκτικά παραμυθένιο αφού βρίσκεται μέσα σε έναν καταπράσινο χώρο με άπλετο χώρο έτοιμο να υποδεχτεί από την Παρασκευή το βράδυ μικρούς και μεγάλους.

Τα χιλιάδες λαμπιόνια που στολίζουν το μέρος δημιουργούν ένα πραγματικά  ειδυλλιακό τοπίο  που θα άφηναν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω