Παραδίδεται στους πολίτες ο αναμορφωμένος στίβος του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης

THESSCITY 7.12.2017 | 09:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Παραδίδεται στους πολίτες ο αναμορφωμένος στίβος του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης

THESSNEWS-DESK

Στη διάθεση των πολιτών τέθηκε ο νέος αναμορφωμένος στίβος του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης, μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση νέου ταρτάν.


Το γεγονός έγινε δεκτό με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους πρώτους αθλούμενους που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να απολαύσουν τις νέες υπερσύγχρονες υποδομές, «εγκαινιάζοντας» τα νέα κουλουάρ.

Ο νέος αγωνιστικός στίβος του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης είναι στη διάθεση των πολιτών, που μπορούν να το χρησιμοποιούν κατά τη χειμερινή περίοδο καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

«Πρόκειται για ένα αθλητικό στολίδι που όμοιό του δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή. Δημιουργήθηκε μια νέα σύγχρονη αθλητική υποδομή υπερτοπικής σημασίας που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη όχι μόνο του διασυλλογικού αθλητισμού αλλά και στην ασφαλή άθληση όλων των συμπολιτών και συνδημοτών μας», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, τονίζοντας επιπλέον τον αγώνα της δημοτικής Αρχής για τη σύντομη ολοκλήρωση του έργου που «θα μετατρέψει το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης σε ένα ολοκληρωμένο πολυαθλητικό κέντρο».

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (αντικατάσταση χλοοτάπητα, ταρτάν/κουλουάρ, ανακατασκευή κερκίδων, τοποθέτηση καθισμάτων και σκεπάστρου, διαμόρφωση χώρων γραφείων και αθλητισμού, περίφραξη, τοιχίο αντιστήριξης, δημιουργία αναψυκτηρίου, βελτιωτικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο κ.λπ.), αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν εξασφαλιστεί εξολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω