Προσφέρει 14 ηλεκτρονικά αναπηρικά αμαξίδια ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

THESSCITY 7.12.2017 | 09:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Προσφέρει 14 ηλεκτρονικά αναπηρικά αμαξίδια ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

THESSNEWS-DESK

Παράδοση 14 ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων θα γίνει σήμερα από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε εκδήλωση στις 12:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου (ΔΑΚ Ευόσμου, οδό Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως).


Με το σύνθημα "Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας - Κανείς μόνος - Κανείς αποκλεισμένος" ο Δήμος στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει αυτή την εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα παραχωρήσει δωρεάν τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε δημότες με κινητικά προβλήματα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με κινητικές δυσκολίες,, η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και η ενίσχυση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας τους.

"Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η προσπάθεια για την αποκατάσταση και την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία είναι έμπρακτη, διαρκής και πρωταρχική" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, επισημαίνοντας πως οι κοινωνικές δράσεις για την υποστήριξη και κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν από τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των αμαξιδίων και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας θα παραδώσουν προσωπικά στους δικαιούχους τα αναπηρικά ηλεκτροκίνητα αμαξίδια.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω