Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW & MINI στη Βελμάρ σε Τιμές Έκπληξη!

AUTO-MOTO 24.11.2017 | 15:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW & MINI στη Βελμάρ σε Τιμές Έκπληξη!

Το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων BMW και MINI της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση  ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, από το stock center, τα οποία η ηλικία τους ξεκινά από 6 μήνες, και δεν ξεπερνά τα 2 χρόνια.


Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε προνομιακές τιμές και με όφελος έως και 4.000€.  Φυσικά και η εταιρεία Βελμάρ δεν σταματά εδώ! Όταν λέμε ποιοτικά ελεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εννοούμε πως ότι και να πάθει το αγαπημένο μας όχημα, καλύπτεται από 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, 5 χρόνια οδική βοήθεια, εγγύηση ότι τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα είναι τα πραγματικά που διήνυσε το αυτοκίνητο, δεν έχει τρακάρει, είναι το φθηνότερο σε όλη την αγορά, και αν δεν σας κάνει και βγάλει  οποιοδήποτε πρόβλημα, τότε, με την εγκυρότητα και το κύρος της Βελμάρ, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Από αύριο και έως τις 2 Δεκεμβρίου του 2017 έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τις Βελμάρ στην Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται στην  Μαρίνου Αντύπα 10, τηλ. 2310 475871και ενημερωθείτε από κοντά, βλέποντας μία γκάμα ποιοτικών αυτοκινήτων τα οποία διατίθενται και μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων τα οποία κάνουν ευκολότερη, την απόκτησή τους, κερδίζοντας όλες τις προϋποθέσεις που έχει ένα καινούργιο!

Μετά από την πρόσφατη επέκτασή της στη Θεσσαλονίκη η Βελμάρ Α.Ε, έχει θέσει ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, ο οποίος αποτελεί καθήκον για όλο τον όμιλο Βασιλάκη. Οι άνθρωποι της Βελμάρ περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν από κοντά προκειμένου να δώσουν λύσεις άμεσες, στις ανάγκες σας, και να σας πληροφορήσουν για οτιδήποτε έχει σχέση με το ποιοτικά μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που διαλέξατε.

Επίσης αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε και διαδικτυακά για το στοκ των διαθέσιμων αυτοκινήτων, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα, www.stock-center.gr και www.bmw-velmar.gr και να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που τυχόν χρειάζεσθε.

Ωράρια λειτουργίας

Μια ολόκληρη εβδομάδα, από τις 09:00 έως και τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου, γεμάτη προνόμια, παροχές και ελκυστικές τιμές στα ποιοτικά μεταχειρισμένα που θα σας φέρουν πιο κοντά στο δικό σας αυτοκίνητο BMW ή MINI. 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω