Μιχ. Ζορπίδης: Μας εξέπληξαν τα λόγια του κ. Μπουτάρη

THESSCITY 14.11.2017 | 19:51 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μιχ. Ζορπίδης: Μας εξέπληξαν τα λόγια του κ. Μπουτάρη

THESSNEWS-DESK

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ΕΕΘ, μιλώντας για την διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων» δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης απαντώντας στην τοποθέτηση του κ. Μπουτάρη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.


«Ο κ. Μπουτάρης θα πρέπει να είναι προσεκτικός όταν αναφέρεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τις φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλλει για την προβολή της πόλης και την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στην αγορά της, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων» πρόσθεσε.

«Είναι τουλάχιστον άκομψο εκ μέρους του να κάνει πως έχει ξεχάσει ότι το Ε.Ε.Θ. διέθεσε από το ταμείο του για τις εκδηλώσεις του 2012, 14.000 ευρώ για το 2013 19.600 ευρώ, για το 2015 30.000 ευρώ και για το 2016 15.500 ευρώ. Φυσικά, το Ε.Ε.Θ. είναι έτοιμο να συνεισφέρει και φέτος, αλλά έως τώρα δεν υπάρχει σχετικό αίτημα, από την πλευρά του Δήμου, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ήδη μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα»  συμπλήρωσε.

«Το πολύπλευρο έργο του Ε.Ε.Θ. το γνωρίζουν οι Επαγγελματίες και οι συμπολίτες μας που μας βλέπουν καθημερινά να πασχίζουμε για το καλό της πόλης» κατέληξε ο κ. Ζορπίδης.

Διαβάστε σχετικά: Αντιπαράθεση Μπουτάρη - Καλαφάτη για τα Χριστούγεννα 2017

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω