Τσοχατζόπουλος: Φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς ο κ. Πολάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14.11.2017 | 18:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τσοχατζόπουλος: Φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς ο κ. Πολάκης

THESSNEWS-DESK

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εξαπολύει με ανακοίνωσή του, που κοινοποιεί στον Πρωθυπουργό, ο καταδικασμένος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην Υπουργός Aκης Tσοχατζόπουλος.


Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση στο Facebook, του κ. Πολάκη ο οποίος είχε γράψει με αφορμή την άσεμνη κίνηση της Βίκης Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους την ώρα που έφευγε από το δικαστήριο.

Στην ανακοίνωση ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει:

«Κύριε πρωθυπουργέ,
Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του 
ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά  το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό  χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω