Νέα πτήση Θεσσαλονίκη - Νυρεμβέργη από τη Ryanair

THESSCITY 14.11.2017 | 18:42 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέα πτήση Θεσσαλονίκη - Νυρεμβέργη από τη Ryanair

THESSNEWS-DESK

Τη Θεσσαλονίκη με την Νυρεμβέργη, με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2018, το οποίο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, θα συνδέει η Ryanair.


Η εταιρία για να γιορτάσει την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης Θεσσαλονίκη - Νυρεμβέργη, απελευθερώνει ναύλους από Θεσσαλονίκη από 29.99€, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο. Η μοναδική αυτή προσφορά, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη (14 Νοεμβρίου) μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου).

Η Dimitra Apatsidou της Ryanair δήλωσε «είμαστε χαρούμενοι για την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Νυρεμβέργης, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού μας προγράμματος».

«Για να το γιορτάσουμε, ανακοινώνουμε νέα προσφορά με ναύλους από 29.99€, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά, ισχύει για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου) οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα το www.ryanair.com ή στο ελληνικό Ryanair app και να κάνουν άμεσα κράτηση» κατέληξε.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω