Κουράκης: Να αφήσει τις Μπουταριές ο δήμαρχος και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.11.2017 | 16:16 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κουράκης: Να αφήσει τις Μπουταριές ο δήμαρχος και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του

Σφοδρή ήταν η αντίδραση και του πρώην αντιδημάρχου και στενού συνεργάτη του Γιάννη Μπουτάρη Ανδρέα Κουράκη, σχετικά με τις δηλώσεις του δημάρχου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ όπου καταφέρθηκε εναντίον των αποστασιοποιημένων της «Πρωτοβουλίας».


«Τρεισήμισι χρόνια μετά τις εκλογές του 2014 ο Γιάννης Μπουτάρης, μπροστά στην διαφαινόμενη πλέον παταγώδη και οδυνηρή αποτυχία της δεύτερης Δημαρχιακής του θητείας, έχει χάσει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε θεωρίες συνομωσίας και ενδυματολογικές αναφορές», επισημαίνει ο κ. Κουράκης σε ανάρτηση του στο facebook.

«Θα πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσει ότι απομένει ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι τις εκλογές του 2019 που είναι κρίσιμος για την Πόλη και οι συμπολίτες μας έχουν πολλά προβλήματα, από την καθαριότητα και την άναρχη κατάληψη του δημόσιου χώρου, μέχρι το κυκλοφοριακό, τα έργα υποδομής και την αποτελεσματική διοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, προβλήματα που έχουν βαλτώσει και αναζητούν εναγωνίως λύσεις», σημειώνει ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιάννη ΜΠουτάρη.

«Θα συνιστούσα λοιπόν στον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, να αφήσει κατά μέρος τις Μπουταριές και να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με τα θεσμικά του καθήκοντα, τα οποία δυστυχώς φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει, όπως έχει εγκαταλείψει και την Δημοτική μας Παράταξη της οποίας τον θάνατο ο ίδιος δημόσια έχει εξαγγείλει», καταλήγει ο Ανδρέας Κουράκης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω