Π. Αβραμόπουλος: Παραληρεί ο δήμαρχος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.11.2017 | 15:28 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Π. Αβραμόπουλος: Παραληρεί ο δήμαρχος

THESSNEWS-DESK

Απάντηση στις καταγγελίες του Γιάννη Μπουτάρη έδωσε και ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος μέσω Facebook, μετά και τον Σταύρο Καλαφάτη.


«Στο ίδιο (θλιβερό) έργο θεατές…», ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση του στο Facebook o δημοτικός σύμβουλος και συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας, Παναγιώτης Αβραμόπουλος σχετικά με τις δηλώσεις του δημάρχου.

«Δυστυχώς, μόνο λύπηση μπορούν να μου προκαλέσουν τα χυδαία ξεσπάσματα ενός ανθρώπου που παραληρεί.

Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν του απηύθυνα προσβλητικά το λόγο -ούτε ιδιωτικά ούτε δημόσια. Ακόμη και στις χειρότερες στιγμές του. Ακόμα και όταν είχε βίαια ξεσπάσματα απέναντι στους ανθρώπους. Αντιθέτως, προσπαθούσα τις περισσότερες φορές να …μαζέψω τα ασυμμάζευτα», σημείωσε.

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος στη συνέχεια σχολίασε πως δεν μπορεί να πάρει κάποιον στα σοβαρά, με κάποιον που χάνει τον αυτοέλεγχο και τη σοβαρότητα του.

«Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τα λόγια του ούτε και να οργιστώ μαζί του –πώς να θυμώσεις με κάποιον που χάνει πλέον τον αυτοέλεγχο και τη σοβαρότητά του.
Δεν θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ μαζί του ούτε και να του απαντήσω –τι να πεις σε κάποιον που αδυνατεί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των προβλημάτων της πόλης και ξεσπάει κάθε τόσο, προσβάλλοντας ανθρώπους», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Επίσης σχετικά με την κατάσταση του δημάρχου της θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι έχει ανάγκη προστασίας.

«Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Γ. Μπουτάρης, πιστεύω ότι έχει κυρίως ανάγκη προστασίας και ίσως αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους όσοι βαυκαλίζονται ότι αποτελούν το …στενό του κύκλο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, «εκείνο, όμως, που είναι πραγματικά στενάχωρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη ταλαιπωρείται και πνίγεται στα προβλήματά της. Ας μιλήσουμε επιτέλους για αυτά και ας προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την παρακμή», επισήμανε ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω