Νέος συνδυασμός διεκδικεί τον θώκο του ΕΒΕΘ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 14.11.2017 | 12:47 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέος συνδυασμός διεκδικεί τον θώκο του ΕΒΕΘ

Ένας ακόμα νέος συνδυασμός κατεβαίνει στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου τη Θεσσαλονίκης.


Ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλανδρέας τίθεται επικεφαλής του συνδυασμού  «Πρωτοβουλία Ανασυγκρότησης Επιμελητηρίου»

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για τα αντίστοιχα τμήματα του ΕΒΕΘ είναι οι Φωτεινή Λυγούδη (Εμπορικό), Γιάννης Θεοδωράκης (Υπηρεσιών), Αλέξανδρος Μπουζούδης (Υπηρεσιών), Χρήστος Μπεχτσης (Υπηρεσιών), Παναγιώτης Νεραντζάκης (Μεταποιητικό), Δήμητρα Γκολέμα (Εξαγωγικό).

«Η συμμετοχή μας σε αυτές τις εκλογές είναι η ευκαιρία για να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα και να φέρουμε έναν αέρα ανανέωσης στο Επιμελητήριο. Για αυτό δημιουργήσαμε μια ανοικτή και ανεξάρτητη πρωτοβουλία επιχειρηματιών, με σύγχρονο και προοδευτικό πρόγραμμα, στην οποία συμμετέχουν μέλη του ΕΒΕΘ που ενστερνίζονται κοινές αρχές και θέσεις για θέματα της επιχειρηματικότητας, ανεξαρτήτως των κομματικών τοποθετήσεων που έχουν. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε σε μια νέα πορεία του Ε.Β.Ε.Θ» τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Γιώργος Καλανδρέας. 

Ποιος είναι ο υποψήφιος

Ο Γιώργος Καλανδρέας είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον τομέα τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα το 1991, μετά την παραίτηση του από το Δημόσιο. Το 1993 ίδρυσε και διευθύνει έως σήμερα την εταιρία ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ,  η όποια  δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνίας. Έχει υλοποιήσει πλήθος  έργων, αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα, και έχει αναπτύξει σημαντικό αριθμό εφαρμογών και λύσεων για την επικοινωνία και το mobile marketing των επιχειρήσεων.

Φωτογραφίες Φωτογραφίες

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω