«Καρφιά» Γιάννη Μοίρα για την ανάληψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον δήμαρχο Πειραιά

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.11.2017 | 12:14 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Καρφιά» Γιάννη Μοίρα για την ανάληψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον δήμαρχο Πειραιά

Αιχμές προς τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη άφησε το στέλεχος των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας για το γεγονός ότι ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.


«Αναλαμβάνοντας την προσωρινή προεδρεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να αφαιρέσει χρόνο από την παρουσία του ως δήμαρχος Πειραιά και από την παρουσία του στη ζωή και στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων.  Αυτό μας διαβεβαίωσε χθες ο κ. Μώραλης.  Αν κρίνουμε από τη μέχρι σήμερα παρουσία του ως δήμαρχος Πειραιά και από τη μέχρι σήμερα παρουσία του στη ζωή και στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων, η απάντηση σε αυτό που μας διαβεβαίωσε είναι μία. Ήδη μας έπεισε!!! Και ο νοών νοείτω …», αναφέρει ο κ. Μοίρας.

Όπως λέει ο ίδιος, «σε ότι αφορά απόψεις και εκτιμήσεις για τον χρόνο, τον τρόπο και το αποτέλεσμα της δικαστικής έκβασης εκκρεμών υποθέσεων που αφορούν στον άνθρωπο που θα αντικαθιστά προσωρινά στην κορυφή της διοίκησης της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Ολυμπιακός, καλό είναι ο κ. Μώραλης να εμφανίζεται πιο εγκρατής και προσεκτικός. Εκτός αν δεν αντιλαμβάνεται ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών του Μάη του 2014 οφείλει να φέρεται ως δήμαρχος όλων -ανεξαιρέτως- των Πειραιωτών, όχι ως ο υποψήφιος του κ. Μαρινάκη».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω