Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις δράσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

THESSCITY 9.11.2017 | 17:08 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις δράσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα τουρισμού στις 27/9/2017. Με κεντρικό μήνυμα “ live your own story in Thessaloniki”  και μια ευρηματική  web campaign,  ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, προσκάλεσε ταξιδιώτες από την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Τουρκία να ανακαλύψουν τη χαρά του ταξιδιού, τις νέες εμπειρίες που αποκτά ο καθένας μέσα από το ταξίδι, στη Θεσσαλονίκη και να ζήσουν εδώ τη δική τους μοναδική ιστορία.


Παράλληλα έδωσε στους ίδιους τους Θεσσαλονικείς, με ένα μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram, με hashtag #myphotothessaloniki, την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους για την πόλη τους.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Άννα Ανδριανίδου της οποίας η φωτογραφία απέσπασε τα περισσότερα Likes και κέρδισε ένα tablet ,ενώ οι 20 φωτογραφίες που ξεχώρισαν,  θα αξιοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης.

Με ένα αντίστοιχο δώρο ολοκληρώθηκε και η κλήρωση που έτρεξε στο facebook στη σελίδα του Οργανισμού. Οι Θεσσαλονικείς προσκαλέσαν ένα φίλο τους, που ζει εκτός Θεσσαλονίκης να την επισκεφτεί ζώντας την δική του ιστορία. Νικήτρια αναδείχθηκε η Φαίδρα Μιχαηλίδου.

Οι δράσεις είχαν πολύ μεγάλη  ανταπόκριση και αποδεικνύουν ότι κάθε τι δημιουργικό και σύγχρονο βρίσκει έδαφος στην καρδιά των Θεσσαλονικέων, που είναι περήφανοι για την πόλη τους και πάντα ανοιχτοί να χαρίσουν την δική τους ματιά στους επισκέπτες της.

Γιατί όπως λέει και το μότο της πόλης, η Θεσσαλονίκη έχει πολλές ιστορίες να μας αφηγηθεί και μια μεγάλη καρδιά να μας καλωσορίσει.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και του χρόνου έρχονται τα καλύτερα.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω