Τι συμβαίνει με το «Μητρώο της ΝΔ»;

ΑΠΟΨΕΙΣ 8.11.2017 | 23:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τι συμβαίνει με το «Μητρώο της ΝΔ»;

Γράφει ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ιατρός

Είχα την τιμή και τη χαρά να συμμετέχω στο Μητρώο Αξιολόγησης Στελεχών και να επιβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, προσβλέποντας σε μία νέα πολιτική αντίληψη, που υπαγορεύει ο ίδιος ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση,που ένα σύγχρονο πολιτικό κόμμα έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του και δίνει την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να συμβάλλουν σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια της ανανέωσης του κόμματος. Η επίπονη αυτή διαδικασία κρίσης ήταν από τις πιο αξιοκρατικές διαδικασίες αξιολόγησης που έχω συναντήσει. Δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση, καθώς όπως εγώ και οι υπόλοιποι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι περάσαμε από αρκετά στάδια αξιολόγησης και είναι φανερό πως ο Πρόεδρος στοχεύει στην ανανέωση του κόμματος με αξιοκρατικές διαδικασίες και με αντικειμενικά κριτήρια, μακριά από παλαιοκομματικού τύπου διαπροσωπικές σχέσεις,οι οποίες έχουν στιγματίσει στο παρελθόν την ιστορία κάποιων πολιτικών παρατάξεων.

Επίσης, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των νέων στελεχών και κυρίως στην επαγγελματική πορεία του καθενός και όπως ο ίδιος τονίζει, τα νέα στελέχη θα πρέπει να έχουν «μια ζωή πριν την πολιτική». Προσωπικά πείστηκα από τη «Συμφωνία Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν ευρύτερες δυνάμεις, που μέχρι τώρα παρατηρούσαν με προβληματισμό τις εξελίξεις. Νέα άτομα, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, τα οποία αφουγκράζονται τους προβληματισμούς των πολιτών και τον παλμό της κοινωνίας μας.

Ως νέος καρδιολόγος και ελεύθερος επαγγελματίας, αντιμετωπίζω καθημερινά τις ίδιες αντιξοότητες με τους υπόλοιπους συμπολίτες μου και ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της πόλης μου επιθυμώ να προσφέρω από όπου μου ζητηθεί, ώστε η Νέα Δημοκρατία να εκφράσει και τελικά να δικαιώσει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες της πατρίδας μας και της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία των παλαιότερων καταξιωμένων στελεχών με τα νέα στελέχη είμαι πεπεισμένος πως θα αποτελέσει «πολλαπλασιαστή ισχύος» στην τιτάνια προσπάθεια της Ν.Δ μέχρι την τελική «νίκη»: την έξοδο της χώρας μας από το μεγάλο τούνελ της οικονομικής αλλά και κοινωνικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει και την ανύψωσή της στην περίοπτη θέση που οι Έλληνες θέλουμε να τη δούμε.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #78 (04/11/2017-05/11/2017)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω