Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας συμμετέχουν στο «SAPInnovationForum» στη Θεσσαλονίκη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3.11.2017 | 17:48 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας συμμετέχουν στο «SAPInnovationForum» στη Θεσσαλονίκη

Με γνώμονα τη βασική επιχειρηματική ιδέα της SAP, να αξιοποιήσει την τεχνολογία μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού,  η SAPHellas και οι συνεργάτες τηςυπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), διοργανώνουν το SAP Innovation Forum με θέμα “DigitalBusiness: Upping the Game to Streamline & Grow” την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο TheMETHotel, στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο η ψηφιακή οικονομία θα αποτελέσειτόσο την κατευθυντήρια γραμμή για την ουσιαστική αλλαγή, όσο και την ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν οι διαδικασίες και τα μοντέλα διοίκησης των επιχειρήσεων.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας και στελέχη της SAP θαπαρουσιάσουν μέσα από πρακτικά παραδείγματα, τις τάσεις της αγοράς. Στρατηγική έμφαση θα δοθεί στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα και την εξέλιξη της τεχνολογίας και τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην προσφορά νέων θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για τους εργαζομένους.

Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση θα ανοίξουν οι κύριοιΑνδρέας Ξηρόκωστας , Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Ελλάδος, Κύπρου και Μάλταςκαι εν συνεχεία ο κύριος Timo Elliott , VicePresident, Global Innovation Evangelist της SAP, οι οποίοι θα αναφερθούν στο σημαντικό ρόλο της ψηφιακής οικονομίας στη σύγχρονη επιχείρηση και τις νέες προκλήσεις στις οποίες οι εταιρίες καλούνται να προσαρμοστούν, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά

Αμέσως μετά, στελέχη της SAPθα παρουσιάσουν τις λύσεις που προσφέρει η εταιρία  για την επιχείρηση του σήμερα και του αύριο, από την κλασική πλατφόρμα ERP μέχρι τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες με βάση το cloud που μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία αναπτυσσόμενων  επιχειρήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους.. Το ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακών καινοτόμων λύσεων  που προσφέρει η SAP συμβάλλει στην επιτυχημένη επανεξέταση του τρόπου που λειτουργούν οι εταιρείες εξασφαλίζοντας επιτυχή λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί με συζήτησηπελατών στην οποία θα συμμετέχουν ο κος Δημήτριος Γιουβαρλάκης, CIOStoneGroup και ο Αναστάσιος Καρβέλης, Οικονομικός Διευθυντής, LiberAEBE.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στην ολομέλεια με ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας σε συζήτηση με θέμα «Οικονομία στη Βόρεια Ελλάδα: Τεχνολογικές και Αναπτυξιακές Προκλήσεις» με αρχική εισήγηση του Κου Αθανάσιου Σαββάκη, Προέδρου ΣΒΒΕ και πάνελ με συμμετοχή των:

•             Παντελή Αγγελίδη, Πρόεδρο Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, Ιδρυτή VIDAVO

•             Βασίλη Δαστερίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο DASTERI Α.Ε.

•             ΝίκοςΕυθυμιάδης, Πρόεδρο REDESTOS Efthymiadis Agrotechnology Group

•             Κωστή Καγγελίδη, Πρόεδρο ΣΕΠΒΕ

•             Σπύρο Κοτρώτσιο, Διευθύνων Σύμβουλο, Ομίλου EUROMEDICA ΑΕ.

•             ΝικόλαΤακά, Vice President THERMI GROUP

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, θα συζητηθούν οι ευρύτερες τεχνολογικές και αναπτυξιακές προκλήσεις που αφορούν στην περιοχή της Βορείου Ελλάδος, με ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της παραγωγικής δραστηριότητας και της οικονομίας στην περιοχή.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη της Βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες δομές για να επιτύχουν ομαλά την μετάβαση προς την νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ .

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, Twitter&YouTube

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω