Ένωση Κεντρώων: Ο Παυλόπουλος να διαφυλάξει τα χρηστά ήθη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.10.2017 | 17:05 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ένωση Κεντρώων: Ο Παυλόπουλος να διαφυλάξει τα χρηστά ήθη

«Αν ο κ. Παυλόπουλος υπογράψει το νόμο για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου θα έχει δυστυχώς χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας, των χρηστών ηθών και της συνοχής της κοινωνίας» σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων.

Απάντηση στην επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου δίνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Σε αυτή επισημαίνεται πως οι στιγμές είναι ιστορικές. Μάλιστα, η Ένωση Κεντρώων επιμένει στην κατάργηση του νόμου και ζητά «να επιστρέψει στη Βουλή προς διόρθωση και διαβούλευση».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι οι στιγμές είναι ιστορικές και αν ο κ. Παυλόπουλος υπογράψει το νόμο για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου θα έχει δυστυχώς χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας, των χρηστών ηθών και της συνοχής της κοινωνίας. Εμείς δε ζητούμε να καταργηθεί ο νόμος, ζητούμε να επιστρέψει στη Βουλή προς διόρθωση και διαβούλευση.

Σεβόμαστε απολύτως το δικαίωμα των ατόμων που αφορά ο νόμος, η Ελλάδα όμως έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή και δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάζει την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, ως φανατική, οπισθοδρομική, ομοφοβική, και απροσάρμοστη. Προσπαθούμε αποσοβήσουμε την ύστατη ώρα, εθνικό διχασμό.

Ελπίζουμε, ότι ο κ. Παυλόπουλος βλέπει τους ως άνω αναφερόμενους κινδύνους και θα σεβαστεί τη θέληση της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Εις αυτό τον τόπο ο καθένας γράφει την ιστορία του και ότι γράφεται στην ιστορία παρά πολύ δύσκολα σβήνει μετέπειτα. Την απάντηση για όλα τα ζητήματα, θα την δώσει την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Β. Λεβέντης στην ομιλία του στο ξενοδοχείο ¨Καψής" στις 7 η ώρα το απόγευμα».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω