Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη!

PEOPLE 12.10.2017 | 10:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη!

Τη σεξουαλική της ταυτότητα αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τζάκι Τσαν.

Η Έτα Εντζί είναι ο καρπός του έρωτα του διάσημου ηθοποιού με τη βασίλισσα της ομορφιάς Ελέιν Εντζί Γι-Λάι.

Η κόρη του Τζάκι Τσαν σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, έγραψε: "Νιώθω δέος για το μέγεθος της υποστήριξης και της αγάπης που ξεχύθηκε στον δρόμο μου. Είμαι άφωνη για το πώς οι ακόλουθοί μου έδειξαν την υποστήριξή τους στην κοπέλα μου Andi Autumn και σε μένα. Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μας στηρίζουν, καθώς τα μέσα ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ συνεχίζουν να μας χλευάζουν. Έχω μεγαλώσει σε έναν κόσμο αρνητικότητας και στενομυαλιάς, αλλά βρίσκομαι στο σημείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να πω τις αλήθειες μου και να βοηθήσω και άλλους σαν εμένα... Σας ευχαριστώ για την τεράστια εκδήλωση αγάπης και αποδοχής".

Σε μία συνέντευξη της το 2015 στην Express, η Έτα Εντζί είχε περιγράψει την τεταμένη σχέση που έχει με τον πατέρα της, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Δεν είναι ο μπαμπάς μου. Δεν αισθάνομαι τίποτα για αυτόν. Είναι ο βιολογικός μου πατέρας, αλλά δεν είναι στη ζωή μου"

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω