Σοκ σε διαμέρισμα Airbnb: Ο ιδιοκτήτης κατέγραφε τους ενοίκους με κρυφή κάμερα(ΦΩΤΟ)

ΚΟΣΜΟΣ 12.10.2017 | 10:18 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σοκ σε διαμέρισμα Airbnb: Ο ιδιοκτήτης κατέγραφε τους ενοίκους με κρυφή κάμερα(ΦΩΤΟ)

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Αμερικανών που θέλησε να περάσει τις διακοπές του σε ένα σπίτι που νοίκιασε μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Airbnb.

Ο Ντέρεκ Σταρνς από την Ιντιάνα θέλησε να περάσει μαζί με τη σύζυγό του μερικές ευχάριστες ημέρες στο Longboat Key, στη Φλόριντα.

Η χαρούμενη διάθεσή τους χάλασε ωστόσο δια παντός όταν ανακάλυψαν δύο κρυμμένες κάμερες μέσα στο διαμέρισμα, μία στην κρεβατοκάμαρα και μια στο καθιστικό.

Το ζευγάρι βίωσε την απόλυτη έκπληξη όταν παρατήρησαν κάτι περίεργο στον ανιχνευτή καπνού που υπήρχε στο δωμάτιο του σπιτιού. Τότε συνειδητοποίησαν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέγραφε τις κινήσεις του και το βίντεο αποθηκευόταν σε μια SD κάρτα που επίσης βρισκόταν κρυμμένη εκεί.

 

Αμέσως απευθύνθηκαν στην αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος νοίκιαζε σπίτια με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία δύο χρόνια, συνελήφθη.

Τώρα η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει αν ο «οφθαλμολάγνος» ιδιοκτήτης είχε καταγράψει και άλλους ενοίκους χωρίς την συναίνεσή τους.

Σε ανακοίνωσή της στο ABC η Airbnb εξέφρασε την «οργή» της για το περιστατικό, προσθέτοντας πως αμέσως απέπεμψε δια παντός τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη από την υπηρεσία της. «Παίρνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της ιδιωτικότητας και έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης πάντως αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως η καταγραφή γινόταν με τη σύμφωνη γνώμη των ενοικιαστών του.    

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω