Οκτώβριος: προγραμματισμός και μπίρι – μπίρι

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4.10.2017 | 16:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οκτώβριος: προγραμματισμός και μπίρι – μπίρι

Έναν χαμό φαίνεται ότι τον έχει αυτός ο Οκτώβριος. Το βλέπεις ξεκάθαρα στους δρόμους. Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε, να οργανωθούμε.

Η κίνηση ό,τι ώρα και να βγεις με το αυτοκίνητο είναι δεδομένη, το ίδιο και το στρίμωγμα στο λεωφορείο. Ταυτόχρονα, αποκλείεται να μη βομβαρδίζεσαι με sms, viber, what’s app, facebook, Instagram, email με προσφορές για τα πάντα.

Μέσα σε όλα, διανύουμε και την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών. Ναι, υπάρχει και αυτή η βδομάδα και μάλιστα είναι διεθνής θεσμός. Και εν τέλει, τι καλά για μας, που κάποιες εταιρείες και στην Ελλάδα, σκέφτηκαν να το γιορτάσουν!

Μια από αυτές είναι η WIND. Περάσαμε από το κατάστημα της Τσιμισκή και ανακαλύψαμε smartphones, tablet και αξεσουάρ μέχρι και -50%. Οι προσφορές υπάρχουν βέβαια σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας και ισχύουν μέχρι 10/10/2017.

Αν τυχαίνει να είσαι πελάτης WIND και να έχεις smartphone Samsung ακόμα καλύτερα! Γιατί αυτές τις μέρες θα λάβεις δώρο 1 GB.

Απλά πρόσεχε να κρατήσεις το παρακάτω sms:

«Έχεις smartphone Samsung; Η WIND γιορτάζει την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών και σου δίνει δώρο 1Gb δώρο! Έλα τώρα σε ένα κατάστημα WIND, δείξε αυτό το SMS σε έναν πωλητή και πάρε το δώρο σου! Ισχύει μέχρι 10 Οκτωβρίου»

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω