Δ. Πρίφτης: Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη

PEOPLE 11.1.2017 | 23:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δ. Πρίφτης: Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη

THESSNEWS-DESK

Στην σημαντικότητα της νίκης επί της Nymburk, αλλά και στην αναγκαιότητα να στρέψουν οι παίκτες του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης.

 «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Επίσης, συγχαρητήρια στην Nymburk, γιατί είχαν μεγάλη περιπέτεια μέχρι να φτάσουν στην Θεσσαλονίκη και να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Κατά την γνώμη μου, σε κάποια κομμάτια του αγώνα η Nymburk είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση, πολύ καλή κυκλοφορία  της μπάλας και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις αμυντικά ειδικά στο transition παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, το οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ματς που κρίνει την πρόκριση στον τελικό» ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Όλα λειτουργούν αμφίπλευρα… Μπορεί να διεγείρει τον εγωϊσμό των παικτών, από την άλλη μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία του αντιπάλου μας το ότι είχε μια εύκολη νίκη εναντίον μας. Πιστεύω πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με μια ξεχωριστή δυναμική. Είναι ένα βήμα πριν τον τελικό. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Εμείς πρέπει  να έχουμε πολύ έντονη επιθυμία, να είμαστε ψηλά ενεργειακά και στο μάξιμουμ συγκέντρωσης. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να αγχωθούμε. Θέλει μια σωστή δοσολογία με αρκετά συστατικά. Δεν είναι εύκολο αυτό. Θα κάνουμε, όμως, πολύ έντονη προσπάθεια, γιατί φυσικά έχουμε πολύ έντονη επιθυμία» πρόσθεσε.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω